– Håper det bidrar til Tons of Rock blir i Halden

PENGER TIL TONS OF ROCK: Markedssjef Anette Henning og ungdomsrådgiver Andreas Tjernes i Berg Sparebank har gitt en pengegave på 100.000 kroner øremerket ungdomssatsingen på Huth.

PENGER TIL TONS OF ROCK: Markedssjef Anette Henning og ungdomsrådgiver Andreas Tjernes i Berg Sparebank har gitt en pengegave på 100.000 kroner øremerket ungdomssatsingen på Huth. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Berg Sparebank gir en pengegave øremerket ungdomsatsingen til Tons of Rock.

DEL

I år som i fjor skal Tons of Rock ha en egen ungdomsscene på Huth, hvor talenter fra musikklivet i Halden får vist seg fram for et stort publikum.

– Det er en veldig spennende satsing. Ungdommene får lære seg å lage festival. De har ansvar for scenen på Huth med god hjelp fra de profesjonelle arrangørene i Tons of Rock. Samtidig som de får vist fram lokale band med unge utøvere. Det er en fin sak å støtte for oss. Vi i Berg sparebank er opptatt av ungdommen, sier markedssjef Anette Henning.

Festivalgeneral Svein Bjørge og co. er glad for det lokale engasjementet og en gavesjekk på 100.000 kroner fra den lokale banken.

– Det er jo gull verdt for ungdommen å lære av de beste, legger Henning til og fortsetter:

– Vi ser jo at Tons of Rock er en meget bra greie for Halden og Fredriksten festning som konsertarena. Jeg håper vi med denne gaven kan bidra til at festivalen fortsatt velger Halden.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags