Thrashlegende har ett ønske under Tons of Rock

ØNSKE TIL VÆRGUDEN: Thrashmetalens gudfar, Dave Mustaine, skryter Tons of rock-programmet opp i skyene, men ønsker seg sol under festivalen 23. 25.juni.

ØNSKE TIL VÆRGUDEN: Thrashmetalens gudfar, Dave Mustaine, skryter Tons of rock-programmet opp i skyene, men ønsker seg sol under festivalen 23. 25.juni.

Artikkelen er over 4 år gammel

Megadeths frontmann har et ønske han drømmer om å få oppfylt.

DEL

Thrashmetalens gudfar, Dave Mustaine, sier til arrangørene av Tons of Rock at han gleder seg til å komme tilbake til Norge.

Har aldri vært fint vær

– Det blir kult.Spesielt på grunn av Dave Ellefson (bass) sine norske røtter, er det alltid spesielt å spille der. Personlig har jeg alltid likt å reise til Norge da jeg liker norrøn mytologi. Nå som serien Vikings er så populær, er det ekstra moro.

– Vi har spilt store og små steder i Norge, men jeg kan ikke huske at det noensinne har vært solskinn. Når vi så kommer til en stor utendørsfestival i Norge på sommeren hadde det vært stas å oppleve fint vær der.

– Møt opp tidlig

Dave Mustaine og hans Megadeth er headlinere på lørdag,Black Sabbath kommer på sin avskjedsturne, Alice Cooper og Behemoth gjør eksklusive konserter for 2016, og blant de mer enn 40 andre bandene finnes storheter som Ghost, Europe, Amon Amarth, Sixx:AM. og Raga Rockers.

– Vi er veldig begeistret for å få spille på Tons of Rock. Pass på å møte opp tidlig, det er enormt mange bra band der, og vi vil ikke at dere skal misse et sekund av showet! Sier Mustaine ifølge arrangørene av Tons of Rock.

Ny sponsor

De skriver i pressemeldingen som ble sent ut til meda i dag at de nå også har inngått en ny samarbeidsavtale

– Norsk Tipping går inn som sponsor for Tons of Rock, og sammen har vi noen kjempegode ideer til aktiviteter som vil bidra til en enda morsommere festival for årets publikum», sier Svein Bjørge i pressemeldingen.

– Tons Of Rock er en relativt ung festival, som på kort tid har etablert seg som én av Norges største og mest profilerte festival. Norsk Tipping bidrar hvert år med over 1 milliard kroner til norsk kultur, og gjennom et samarbeidet ønsker vi å synliggjøre bredden av det pengene går til, sier sponsoransvarlig i Norsk Tipping, Pål Enger.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags