Gå til sidens hovedinnhold

Blink-182 dropper Tons of Rock

Artikkelen er over 4 år gammel

En av årets headlinere under Tons of Rock har trukket seg fra festivalen.

Blink-182 beklager på det sterkeste, men har valgt å avlyse sine konserter i Skandinavia i sommer. Dette inkluderer blant annen den planlagte konserten på Tons of Rock, skriver Tons of Rock i en pressemelding.

De amerikanske poppunkerne skulle stått på scenen torsdag 22. juni. Men nå blir de erstattet av et norsk band.

Turbonegro erstatter Blink-182

– Det er under en måned til årets festival, og vi har jobbet på spreng for å finne en best mulig løsning på dette, forteller festivalledelsen.

Erstatterne blir deathpunkbandet Turbonegro.

– Vi er overlykkelige over å ha sikret oss Norges beste rockeband. Bandet trenger ingen ytterligere introduksjon og vi gleder oss enormt til at de skal filleriste Fredriksten festning 22. juni, skriver festivalledelsen.

Årsaken til at Blink-182 avlyser sine konserter i Halden, på Gröna Lund i Stockholm og på Roskilde-festivalen, skyldes et for stramt konsertprogram.

– Vi beklager

– Da vi planla turneen i fjor, hadde vi troen på at vi skulle få det til å fungere. Men nå har vi fått redusert vår mulighet til å reise ytterligere og har vært nødt til å gjøre endringer. Vi beklager overfor våre fans som allerede har kjøpt billetter, sier Mark Hoppus, Travis Barker og Matt Skiba i Blink-182 i en offisiell uttalelse.

I tillegg til at Turbonegro går inn og erstatter Blink-182, har Tons of Rock bestemt seg for å også utvide torsdagen med tre band til, for å bøte på tapet av de amerikanske rockerne.

Det er Eluveitie, Bolzer og Bombus som i tillegg til Turbonegro er de nye navnene på åpningsdagen av årets festival.

Ha-halden.no oppdaterer saken.

Kommentarer til denne saken