Det var med stor sorg vi mottok det triste budskapet om Ragnhild sin bortgang. Sammen med sin ektemann Jan var hun et kjent ansikt for svært mange med et stort og brennende engasjement for Kvik Halden Fotballklubb. Med hennes bortgang har klubben mistet en kjær og viktig støttespiller.

Ragnhild, født Magnussen, var opprinnelig fra Ørje og flyttet til Halden med sin familie da hun var tre år gammel. En høstdag i 1969 traff hun sin utkårede Jan for første gang, da hun gikk over bybrua da han kom kjørende med noen kamerater fra Aremark i en gammel PV. De fant tonen raskt, med dertil forlovelse i november 1969 og giftemål 16.mai 1970. Siden den gang har det vært de to og sammen har de feiret kjærligheten i 51 år.

På den tiden var ikke fotball den store interessen, men frivillig arbeid for fotball ble likevel en stor del av hennes liv. Som ildsjel la hun ned årevis med frivillig arbeid, tid og omsorg i Kvik Halden Fotballklubb, både som trener og oppmann. Spesielt for jentelag. For sitt årelange arbeid har hun også, sammen med Jan, mottatt utmerkelsen Årets ildsjeler i Østfold-fotballen. Det betød mye for henne å glede andre, og fotballen ble en stor del av hennes liv.

Fotballen og jentelaget de hadde ansvaret for, deres foreldre og klubben Kvik Halden Fotballklubb ble også på mange måter redningen og støtten i en vanskelig og trist tid i 2000. På mange måter ble det hennes terapi, og hun var riktig så stolt over jentene sine som ble riktig så gode, og tok en 2.plass i B-finalen i Norway cup for Jenter 16. Smilet og gleden over dette resultatet var minst like stort som den skinnende pokalen de tok med seg hjem var stor.

For mange andre var hun også kjent som sjefen i kiosken på stadion og styrte den med full kontroll, og det er ikke få tilskuere og medlemmer hun har servert kaffe, brus, vafler og kaffe på både solfylte og regntunge dager på stadion. Ragnhild har med sitt store hjerte og engasjement for Kvik viet mange timer av sitt liv til fotballen, og har vært en ildsjel som har vært viktig for en klubb som Kvik Halden Fotballklubb. Hvor mange gode og dårlige fotballkamper hun har fått med seg gjennom alle sine trofaste år er ikke få.

Ragnhild var en hederskvinne på alle mulige måter og var et menneske som alle bare har noe godt å si om. Med hennes bortgang har Kvik Halden mistet et trofast medlem og viktig bidragsyter. Vi er mange som i dag sørger over Ragnhild, men vi minnes henne med stor takknemlighet og glede. Vi lyser fred over hennes minne og sender våre varmeste tanker til hennes familie.