Vår kjære Turid. Det er så tomt rundt meg uten deg. Jeg kan ikke se deg, eller kjenne varmen din lenger. Annet i mitt hjerte som er fylt med gode minner fra tiden vi fikk sammen, savner pusten og duften din ved siden av meg.

Min kjære, som jeg lengter etter deg og den kjærlige stemmen din har hjemme og i bilen. Når jeg spurte deg Turid! Elsker du meg svarte du; Ja, min kjære, elsker deg bare deg. Vi brukte også bare et ord Turid eller Leszek så svarte vi JA til hverandre med smil og ble veldig lykkelige.

Min kjære, du likte å synge hjemme og på biltur «Blåveispiken», «Sjette September», «Gi meg en blomst» – du var så glad i blomster – «Kom til meg min kjære» og mange andre fine sanger.

Du likte å danse og var på å danseklubben. Var mye på reise med venner og alene rundt i Europa. Ditt hjerte var fylt med kjærlighet. Ikke bare til meg, men til alle du hadde rundt deg.

Du delte din godhet, varme og omsorg med så mange blant dine hjertelige og kjære venner du hadde rundt deg.

Hele ditt hjerte elsket mennesker, og du har hjulpet mange av dem også gjennom frivilligsentralen, som du var en del av.

Min kjære Turid, du var en så fin dame og det har vært en stor ære for meg å være sammen med deg. Ikke minst det å bli kjent med alle dine fine venner som også har store, varme hjerterom, som tok godt imot meg fra første øyeblikk.

Min kjære Turid. Sykdommen har tatt deg brått fra meg og fra dine kjære venner, som har vært ved siden av sengen din sammen med meg. Hvor vi holdt deg i hånden til din siste pust. Du sovnet så fint uten smerte kl. 06:20 søndag 06. november 2022.

Min kjære, jeg vet at du likte å reise, så nå er du på en tur mot himmelen hvor stjerner skinner på din reise til veien inn i evigheten.

Kjære Turid. Sammen med alle dine venner og kjente, ønsker jeg deg en god tur på din siste reise, og vi alle håper du vil få ro og fred i himmelen på vei til stjernene i evighet. Jeg og dine venner vil aldri glemmer deg. Du skal være i mitt hjerter og tanker alltid så lenge jeg lever.

Hvil i fred.