Det var med stor sorg vi mottok den triste beskjeden om at vår kjære kollega Kirsti Brække Myrli gikk bort søndag den 7. februar. Vi viste hun var syk, men håpet i det lengste. Nå ble det så endelig. Det var så utenkelig for oss at vi skulle miste henne.

Kirsti har vært en del av Fagforbundet Halden og Aremark siden 1999. Hun har vært hovedtillitsvalgt, nestleder og leder, hun har vært seksjonsleder i kirke, kultur og oppvekst i den gang Fagforbundet Østfold. Hun har vært landsmøtedelegat flere ganger, og har vært ikledd de fleste verv som vår forening kan være representert i. Det har skjedd en enorm utvikling i Fagforbundet disse årene og Kirsti var så absolutt med på å forme Fagforbundet til den sterke organisasjonen den i dag er. Kirsti var en svært engasjert og kunnskapsrik medarbeider som alltid hadde medlemmene i fokus.

Hun var alltid godt forberedt enten hun skulle møte arbeidsgiver, medlemmer eller kollegaer. Hun delte villig sin kunnskap med oss andre og det var ofte gode diskusjoner på kontoret og hun var lydhør for andres innspill. Det var stor takhøyde hos oss. Kirsti hadde en enorm arbeidskapasitet og jobbet ofte lange dager og kvelder for at resultatet i den andre enden skulle være perfekt. Hun var alltid oppdatert på lov og avtaleverk og markerte seg i alle de foraene hun deltok i, hun var meget kunnskapsrik og samfunnsorientert. Kirsti har preget lokalsamfunnet vårt både gjennom Fagforbundet og i politikken. Kirsti skilte alltid mellom sak og person. Hun var engasjert og uredd.

Halden har mistet en sterk stemme og vi har mistet en kjær kollega, men vi vil ta med oss alt det gode hun sto for videre i vårt fagforeningsarbeid. Vi kommer også helt klart til å savne hennes humor og kjappe replikker. Vi er veldig takknemlig for å ha lært Kirsti å kjenne.

Våre tanker går til hennes nærmeste familie.