Hvem har ansvaret for parkeringen i Svenskegata? Er det delt mellom Halden kommunes P-kontor og EasyPark?

Jeg er forvirret!

Tirsdag 14.09. parkerte jeg i Svenskegata rett under der P-skiltet «08-17 (08-15)» står. Omtrent der den hvite bilen på bildet står. Hadde (som vanlig) litt dårlig tid pga traffikale hindringer, men fikk logget inn på EasyPark-appen og betalte 57, 50 kr. Var trygg på at betalingen var OK!

Da jeg etter endt ærend gikk til bilen igjen, lyste den gule P-bot-lappen mot meg fra frontruta! Boten var på 900,- kr! Jeg skjønte ingen ting; hadde jo sjekket inn på EP-appen og betalt! Ringte P-kontoret og var svært ufin i min talemåte: «For h…..hvem har ansvaret i Svenskegata? Er det EasyPark, eller Halden kommunes P-kontor? Jeg har jo betalt på EP!!! »Fikk til svar at her var det to aktører: Halden kommunes P-kontor og EasyPark. Dessuten hadde jeg parkert i LASTESONE. Måtte ha litt forklaring her: LASTESONE-skiltet hadde ikke jeg sett! Hvor sto det? Jeg fant skiltet (det så skadet ut, var litt «buklete») og tok bilde av gata og de oppmerkede plassene. Den dagen jeg kom med min bil, sto det flere biler allerede parkert der. Jeg så ikke hvor lastesonen sluttet. ….og så ble det altså feilparkering. På fotoet kan man se at det er malt en lang lastesone som avsluttes med tverrlinje lenger framme (der jeg sto).

Jeg er nok ikke den eneste som er blitt forvirret der, og jeg vil be P-kontoret om å få på plass en mer opplysende info. Rydd opp i skiltjungelen og merk opp skikkelig hvor de ulike sonene slutter! En ting til: De 57,50 kr som allerede er betalt til EP får jeg ikke tilbake, fordi her er det to ulike aktører som opererer! Går det an at to ulike aktører opererer i samme gate?

Jeg må jo si at det ikke er rart at Nordsiden er «død»! Skal man et kort ærend og er dårlig til bens, har mye å bære eller kommer langveis fra og får en så negativ mottakelse, virker det absolutt ikke innbydende!

Det hører med til historien at jeg ringte senere på dagen og sa unnskyld for min grove ordbruk. Det er ikke ofte jeg er forb….. offentlig. Jeg sa også at jeg aldri vil parkere i Svenskegata mer!