Investerer en million kroner for elbiler

Geir Helge Sandsmark, Jan Haugen Ihle, leder for Fordum Charge & Drive Norge, og ordfører Thor Edquist møttes for å diskutere investeringen av et moderne hurtigladested for elbil i Halden sentrum.

Geir Helge Sandsmark, Jan Haugen Ihle, leder for Fordum Charge & Drive Norge, og ordfører Thor Edquist møttes for å diskutere investeringen av et moderne hurtigladested for elbil i Halden sentrum. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Nå skal det etableres et fullverdig moderne ladested i Halden sentrum.

DEL

Etter å ha sendt inn en forespørsel til Halden kommune om å få lov til å investere i et moderne hurtigladested på Fisketorget i Halden sentrum, har Fortum Charge & Drive nå fått klarsignal.

- Vi er nå enige med kommunen om å etablere et fullverdig, moderne ladested i Halden sentrum. Vi ser frem til å utvide vårt ladetilbud i Halden med det moderne og universelle hurtigladestedet for alle elbiler, uttaler Fortum Charge & Drive Norge.

20 minutter å lade

Hurtigladestasjonen bygges i samarbeid med Mc Donalds Norge, som ønsker å satse på miljø og fornybar trafikk til og fra sine restauranter. Anlegget vil kunne bygges opp i løpet av høsten dersom Halden kommune gir klarsignal til dette.

Med det nye ladeanlegget tar det bare 20 minutter før elbilen er ladet opp.

Fortum Charge & Drive Norge skal investere nesten en million kroner i ladestedet i Halden.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken