Gå til sidens hovedinnhold

– Tenk at noen våger å mene noe annet enn han

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Corannaen durer videre og vi lever våre merkelige nye liv. Svenske grensen er stengt og mange av oss savner turene over dit. Merkelige folk de der svenskene. Vanligvis er svenskene jo bedre enn oss i alt. Ja unntatt ski skiskyting og olje da. En morsom historie er jo da GM eide Saab. De sendte opp den nye Vectraen, med bedskjeden gi den litt kosmiske forandringer så lanserer vi den som den nye Saab modellen. Så når folken fra GM kom for og se den nye Saaben så kunne de ikke se noe forskjell. Problemet var bare det at det eneste folkene på Saab hadde beholdt var plåt og hjul. Resten var byttet ut. Alt fra drivverk motor innredning og til og med navigasjonen var byttet ut. De solgte ikke hva som helst. Men Coronnaen der har de bommet eller har de?

Ellers så kan vi jo alle i dagens avis glede oss over et lystig innlegg av vår forhenværende ordfører. Der han melder om Haldens undergang som Pompeii. Takket være oss som ikke støttet Os prosjektet. Uff tenk at noen våger og mene noe annet enn han. Nei takket være meg Pompeii enn Nord Korea. Kanskje vi heller burde spørre oss? Hvordan en kommune som var 2019 Norges beste økonomiske styrte kommune, kan i dag være bankerott?

Les også

Os-saken kan bli en ulykke for Haldens fremtid

Men Coronna har jo ikke bare gitt oss skit. Jeg selv sitter igjen med to gode konsert opplevelser. Onkel Tuka alltid morsomt og oppleve. Gode sanger og god stemming. Men de kan ikke måle seg med konserten til Terje Stødal. Den konserten har satt sine spor. For en stemme og for noen fine tekster. En blanding av Twin Peaks Sissy Whis David Bowie og Tom Waits. Vet at jeg har bommet stygt men musikk er hva du selv føler. Gleder meg vilt til jeg kan
få oppleve den mannen live i live.

Ha en gledelig 17 mai.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.