Den tidligere skøyteløperen Erik Vea, han som er nevnt i sangen til Di Derre, og TV2-programlederen Sigurd Sollien hadde begge har sagt ja til å komme til Spenst på Høvleriet lørdag for å være gjesteinstruktører.

Svært fornøyde

I tillegg var stilte Spenst-instruktørene Wanja, Elise, Teresa, Janne-Marie og Heidi opp og sørget for at det var spinningrunder fra klokka 09.00 om morgenen til klokka 15.00 på ettermiddag, og det kostet 200 kroner per person for å delta – inntekter som går til Barnekreftforeningens arbeid.

Kjersti H. Lundeberg i Team Rynkeby sier til HA at arrangørene er svært fornøyde etter arrangementet, som har gitt hele 50.000 kroner til det gode formålet.

– Vi er kjempefornøyde og ydmyke for all positiviteten vi har møtt både før, under og etter arrangementet, sier en glad Lundeberg som forteller om en flott dag i treningssenteret.

– Spenst har vært utrolig støttende, og uten dem ville ikke arrangementet ha vært mulig å gjennomføre, sier hun.

 

– Gjorde dagen til en fest

– Det var stort trøkk gjennom hele dagen, og totalen ble veldig bra. Den går uavkortet til Barnekreftforeningens arbeid. Alle store og små som kom og deltok gjorde dagen til en fest, sier Kjersti H. Lundeberg.

Hun takker også bedriftene Logiq, GP Gruppen, Jensen & Scheele, Stangeskovene og Tista Senter for sponsing av arrangementet.

Det ble også auksjonert bort en T-skjorte signert av Alexander Kristoff, og den gikk til Team Family.

 

  • Erik Vea: Norsk Skøyteløper som blant annet gikk for Arbeidernes skøyteklubb. Han er hovedpersonen i Di Derres sang «Erik Vea»Handlingen er tatt fra NM i skøyter i 1973 som i virkeligheten foregikk på Notodden Vea endte på tredjeplass i dette mesterskapet, etter Sten Stensen og Per Willy Guttormsen.
  • Sigurd Sollien: En norsk journalist fra Oslo, kjent som programleder for TV Norge og TV2.