Utfordrer Halden-bedrifter til å sykle i 24 timer

DE UTFORDRER DEG: Foran på sykkel Lars-Espen Hansen i Team Rynkeby. Bak fra venstre: Anders Viken, Trond-Atle Bokerød og Morten Ulekleiv.Foto: Line Rønsen

DE UTFORDRER DEG: Foran på sykkel Lars-Espen Hansen i Team Rynkeby. Bak fra venstre: Anders Viken, Trond-Atle Bokerød og Morten Ulekleiv.Foto: Line Rønsen Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Vil du være med på en annerledes utfordring på spinningsykkelen og samtidig samle inn penger til en god sak? Da er denne nysatsingen kanskje noe for deg.

DEL

Fra klokka 12 torsdag 16. juni til klokka 12 fredag 17. juni inviterer Team Rynkeby, Halden Arbeiderblad, Spenst og Nordic Media Lab til en sykkelbegivenhet utenom det vanlige i Halden.

PÅMELDING: Her melder du på ditt lag

5.000 for en plass

I 24 timer i strekk skal det sykles og samles inn penger til barnekreftforeningen fra foajeen i de nye lokalene til Spenst på Høvleriet.

– Nå utfordrer vi Halden-bedrifter til å kjøpe hver sin plass på en spinningsykkel for 5.000 kroner, sier Anders Viken i Spenst, Morten Ulekleiv i Halden Arbeiderblad, Trond-Atle Bokerød i Nordic Media Lab og Lars-Espen Hansen i Team Rynkeby.

Sendes direkte på nett

Hele seansen vil sendes direkte på nettsidene til Halden Arbeiderblad og TV-kjendisen Sigurd Sollien vil være en av programlederne.

Bedriftene velger selv om de vil la noen få personer veksle på å holde spinningsykkelen i gang, eller om de vil involvere mange i bedriften.

– I tillegg til at dette er en innsamling til en god og viktig sak, så håper vi også at det blir en gøy konkurranse mellom bedriftene om hvem som klarer å sykle lengst til sammen i løpet av de 24 timene, og at vi kan lage en spennende sending som vil bli en skikkelig snakkis i byen, sier initiativtakerne.

Slik melder du deg på

Selv om innsamlingen først og fremst retter seg mot bedrifter i Halden og omegn, så er det også mulig for vennegjenger å kjøpe seg en plass i sendingen.

– Vi kommer også til å gi alle dem som forhåpentligvis kikker innom sendingen i løpet av de 24 timene, en mulighet til å bidra i innsamlingen, forteller arrangørene.

Påmeldingsfristen for å være med er søndag 5. juni og man melder seg på ved å fylle ut dette skjemaet eller kontakte en av personene på bildet i saken.

Fakta

Team Rynkeby ble startet av en kreftrammet medarbeider i Rynkeby foods i 2001. Det første året samlet de inn 42.000 kroner. Senere har ideen spredt seg til resten av Skandinavia og i 2015 samlet Team Rynkeby inn utrolige 122 millioner kroner.

Pengene går til barnekreftforeningene i de forskjellige landene.

For to år siden fikk haldenseren Lars-Espen Hansen ideen om å gjennomføre konseptet også i Norge. Allerede i 2014 samlet de inn én million kroner og i år er målet over fem millioner.

Innsamlingen er knyttet opp mot at flere lag sykler fra Norge til Paris og samler inn penger i den forbindelse både i forkant og underveis.

Artikkeltags