Fotokonkurransen blir arrangert av HA i samarbeid med Berg Sparebank. Den lokale banken er med for tredje året på rad.

Vinn 10.000 kroner

Vinneren av Fotosommer 2021 vil få en reisesjekk på hele 10.000 kroner.

I tillegg til hovedpremien på 10.000 kroner vil det også bli kåret ukevinnere. Vinnerne og andre utvalgte bidrag vil publiseres i HA både digitalt og på papir.

– Ukevinnerne vil få en bag, et sitteunderlag og en paraply som de kan hente i HAs lokaler på Wiels plass. Nå oppfordrer vi flest mulig til å ha kameraet og mobilen klar når det rette motivet skulle dukke opp, sier Hans-Petter Kjøge.

Konkurransen er populær blant haldenserne, og i fjor ble det sendt inn rundt 700 bilder. Med digitale løsninger for deltakelse er det enkelt å sende inn blinkskuddene.

– I år som i fjor vil nok motiv fra Norge dominere siden koronasituasjonen fortsatt er som den er, men det kan nok hende at sjansen for å kunne bruke reisegavekortet utenlands, er større i år enn i fjor, sier Kjøge.

Anette Henning fra Berg sparebank sier det var naturlig for den lokale sparebanken å bli med og videreføre Fotosommer da anledningen bød seg.

– Det er en lang og tradisjonsrik konkurranse som engasjerer haldenserne, sier hun.

Konkurransen starter i uke 26 (mandag 28. juni) og varer i 10 uker framover, men det er bare å sende inn bilder allerede nå. Se regler for deltakelse lenger ned i saken.

Første ukevinner kåres mandag 5. juli.


Slik deltar du på Fotosommer 2021:

  1. Last opp bildet ditt på Instagram med #hafotosommer eller send bildet på e-post til fotosommer@ha-halden.no.
  2. Skriv inn en bildetekst med fullt navn på alle som er på bildet og på fotografen.

Reglene for Fotosommer 2021:

  • Kravet er at bildet skal være tatt våren eller sommeren 2021 og ha med ferie å gjøre. Vi er på jakt etter bilder i albumklassen, men IKKE gamle bilder som hentes fram fra album.
  • Vi tar nå kun imot digitale bilder!
  • De som sender inn bilder til årets Fotosommer, gir oss samtidig lov til å publisere bildene. Med rundt tusen bilder kan ikke alle bildene presenteres i HA. Men alle innsendte bilder er med i konkurransen.
  • Bare bilder som ikke tidligere har deltatt i konkurranser, kan sendes inn.
  • Unntak: Ingen ansatte i HA og Berg Sparebank med nærmeste familie, samt personer med foto som yrke, kan delta.
  • Kun de med fullt navn er med i konkurransen.