Hege Gjessing (46) tar over som sykehusdirektør

Hege Gjessing overtar fra midten av februar stillingen som sykehusdirektør ved Sykehuset Østfold.

Hege Gjessing overtar fra midten av februar stillingen som sykehusdirektør ved Sykehuset Østfold. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er klart etter et styremøte ved sykehuset Østfold onsdag kveld.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Gjessing kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i Sykehuset innlandet, avdeling Kongsvinger. Hun er utdannet lege, og har erfaring som seksjonsleder fra Sørlandet sykehus og ved avdeling for medisin og helsefag i Helse Sør-Øst. Hun har tidligere også vært president for Den norske legeforening.

– Med denne ansettelsen får vi en engasjert og dyktig leder. Hege Gjessing har erfaring fra roller der hun har vært avhengig av evne til å skape tillit, påvirke retning og få med seg organisasjonen. Hun framstår som en tydelig og inkluderende leder, som legger vekt på dialog og samhandling i sitt lederskap, sier styreleder Marianne Fålun i en pressemelding onsdag kveld.

– Med Hege Gjessing som administrerende direktør får vi et solid utgangspunkt for den videre utviklingen av Sykehuset Østfold, sier Fålun videre.

Gjessing starter i jobben fra 15. februar 2019 og har selv følgende utsagn i nevnte pressemelding.

– Dette er en svært spennende og utfordrende stilling ved Norges mest moderne sykehus. Jeg er glad for at styret har gitt meg denne tilliten, og ser fram til å samarbeide med medarbeiderne og ledelsen i organisasjonen og ikke minst med kommunene, sier Hege Gjessing.

Artikkeltags