Vil friste flere svensker til Tons of Rock

LEGENDER: Göteborglegendene In Flames er allerede klare. Nå ønsker Tons of Rock å skaffe enda et svenskt band som skal spille på festningen på selveste "midtsommarafton".

LEGENDER: Göteborglegendene In Flames er allerede klare. Nå ønsker Tons of Rock å skaffe enda et svenskt band som skal spille på festningen på selveste "midtsommarafton". Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Tons of Rock arrangerer nå en bandkonkurranse for å friste söta bror til Fredriksten festning.

DEL

Nykommeren Tons of Rock på festningen er lillebror i nordisk rockefestivalsammenheng og har et stykke igjen før populariteten kan matche Sweden Rock festival i Sølvesborg som i år går av stabelen mellom 3. og 6. juni.

Midtsommerfeiring

Men med en rekke store svenske band på plakaten håper de å friste ikke bare noen flere svenske festivaldeltakere, men også enda et nytt svensk band over grensen mellom 18. og 20. juni.

- Tons of Rock ønsker å gi ytterligere et svensk band muligheten til å spille hos oss, side ved side med noen av Sveriges aller største band, på selveste midtsommarafton!, uttaler Svein Bjørge i en pressemelding.

Les også: In Flames til Tons of Rock

Les også: Opeth til Tons of Rock

Bandbattle

De arrangerere derfor en bandkonkurranse i Göteborg 11. april.  Bandet som blir valgt ut av juryen får da stå på scenen i festningen på festivallørdagen sammen med In Flames, Opeth, Graveyard og Backyard Babies blant annet.

- Konkurransen finner sted på Musikens Hus, 11. april, og juryen sitter to medlemmer fra In Flames, festivalledelsen og flere bransjepersonligheter, forteller Bjørge.

Kun svenske band

Sammen skal de bestemme hvem som får reise til Tons of Rock 18.-20. Juni 2015.

 Alle band (kun svenske band) bes melde seg på konkurransen innen 26. mars. Da annonserer Tons of Rock hvilke fire band som får være med på i det som beskrives som en "episk bandbattle".

Info om påmelding finnes på festivalens nettside og facebookside.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags