Gå til sidens hovedinnhold

Svar til kvinnene i Aremark Senterparti.

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er flott at vi har engasjerte kvinner som vil noe i Aremark, uansett partifarge.

Jeg er også enige med dere at vi trenger et styre som favner mangfoldet av kommunens innbyggere, og som kjenner deres behov og lytter til deres ønsker.

Da vil jeg stille dere følgende spørsmål, mener dere at det bare er Senterpartiets ordførerkandidat som kjenner innbyggerne og bygda, som er raus, lyttende og inkluderende og evner å se helheten, hva med de andre ordfører kandidatene, mener dere seriøst at de andre kandidatene ikke har disse har disse «kvalitetene»?

Les også: Hvem skal styre i Aremark?

Så skriver dere at det er viktig at de folkevalgte har god oversikt over hvilke tjenester vi har behov for i Aremark det er jeg også helt enig i, men de kandidatene finner der på alle listene til kommune valget, ikke bare Senterpartiets liste, slik dere prøver å gi utrykk for.

I Aremark er det slik at de som stiller til valg vil det beste for kommunen, uansett politisk parti farge.

Nå har Senterpartiet sittet i posisjon med ordføreren i Aremark de 2 foregående periodene (8 år) , om dere kan være så snille og fortelle innbyggerne i Aremark hva dere har fått til de siste 4 årene og hva som skal bli annerledes nå.

Det tror jeg det kunne være interessant lesing for Aremarks innbyggere.

Kommentarer til denne saken