Gå til sidens hovedinnhold

Svar fra Dahl: Ingela Nøding sitt forhold til faktiske forhold

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er ikke enkelt når det kommer så mange påstander som ikke er i samsvar med de faktiske forhold.

Det er slik i en kommune, hvis revisor mener at regnskapet er feil, og dem som er i Kontrollutvalget som behandler revisors innstilling ovenfor kommunestyret er av samme oppfatning, som de helt sikkert vil være, så kan ikke kommunestyret godkjenne regnskapet.

Slik er det faktiske forholdet.

Hvis revisor har bemerkninger til forhold i kommunen, så er ikke det noe uvanlig. Det betyr ikke at regnskapet er feil. Om kommunestyret allikevel skulle finne på å gå imot både revisor og Kontrollutvalget, så vil helt sikkert Fylkesmannen, som er statens representant i slike saker, gripe inn.

Trump-sammenligninger og nå stråmannsargumenter er ikke så lett å kunne forholde seg til når jeg etter beste mening prøver å svare på de noe merkelige påstandene som her blir framført.

Hva som skjedde når det gjelder byens økonomi 8 til 10 år tilbake, har jeg redegjort for i tidligere innlegg, så det skal jeg ikke gjenta, men det burde være noe forståelse for at alle penger som både nå og tidligere er brukt, er til innbyggerens beste. Det kan derfor slås fast at i den tiden som undertegnede var ordfører, så skjedde det ikke noen ulovlige godkjenninger i kommunestyret når regnskap ble behandlet, det er det faktiske forholdet.

Kommentarer til denne saken