Gå til sidens hovedinnhold

Sushi-kunde tok kontakt etter å ha lest HA

Tista Sushi & Wok la i dag ut en melding på Facebook der de etterlyste en kunde som har bestilt sushi til en bursdag.

Hei, Jeg tenger litt hjelp. Pga. En oppstått avklaringskarantene så må vi stenge butikken for idag. Men problemet er jeg etterlyser en kunde som har bestilt sushi til en bursdag imorgen kl 17:30! Kan vedkommende kontakte meg på telefonen 41380673 eller til butikkens mobil 46746946. Del gjerne slikt jeg får gitt personen beskjed, skriver restauranten på sin Facebook-side.

Tista Sushi & Woks innehavere Tuyen Tran og Phong Nguyen håper at vedkommende tar kontakt.

– Hun var innom og bestilte maten i dag (tirsdag) mellom klokka 15.00 og 15.30. Like etterpå fikk jeg en telefon fra barnehagen til datteren min, med beskjed om at vi må i avklaringskarantene, sier Tran fortvilet.

Da HA snakker med henne tirsdag ettermiddag er hun og ektemannen i ferd med å stenge den populære sushirestauranten på Tista Senter.

– Vi har ikke noe annet valg enn å stenge døra mens vi er i karantene. Derfor får vi heller ikke laget maten til henne, sier Tran, som kan opplyse om at bestillingen var til en bursdag for fire personer.

– Hun er en stamkunde, men jeg husker ikke navnet og skrev ikke ned telefonnummeret hennes da hun bestilte maten. Jeg synes det er trist at vi ikke får laget mat til henne, men det er viktig for oss å gi beskjed slik at hun kan bestille mat en annen plass.

– Hvis det er noen som vet hvem det er så hadde det vært flott hvis de kunne ta kontakt, sier Tran.

OPPDATERT:

Tran skriver i en sms til HA tirsdag kveld at hun nå har kommet i kontakt med den aktuelle kunden.

- Kunden ringte meg etter å ha lest det i avisen. Jeg er så lettet nå. Tusen takk for hjelpen, skriver hun.


De starter Tista senters nye spisested

Kommentarer til denne saken