- Den musikkvideoen er veldig reell. Vi hadde en egen personlig trener (PT, journ.anm.) som kjørte oss skikkelig hardt, forteller Stian Thorbjørnsen på telefon fra Trøndelag.

Der spiller han og Lasse Hansen, og så kjent som Lazz, den andre halvdelen av gruppa Staysman og Lazz, konserter for tida.

20 kilo ekstra

Men i helga var de i Halden. Da var det Torgeir & kjendisene den tidligere HIBK-spilleren og treneren og Lazz samarbeidet med. 

- Vi spilte inn musikkvideo til låta "20 kilo ekstra". Det gjorde vi på Gimle skole, forteller han.

Valget på Halden som lokasjon for videoen, er ikke helt unaturlig.

Tilknytning til Halden

Selv om Thorbjørnsen bor i Fredrikstad nå, har han bodd i Halden i mange år samtidig som han spilte i Halden Innebandyklubb (HIBK).

Han har blant annet tatovert "HIBK2" på kroppen.

Trommis i partybandet Torgeir & kjendisene, Dag Kruse, er haldenser, og når det er Omni Produksjon som filmer, er tilknytnignen til Halden veldig sterk.

- Helt forferdelig

- Hvorfor ville dere dere selv så vondt?

- Det var noen i Torgeir & kjendisene som hadde den "gode" ideen med å lage trenignsvideo. Treneren, Caroline Anker-Rasch fra Spenst Halden, hjalp oss. Vi måtte gjøre push ups, sit ups og løpe opp trapper, og iv holdt på hele dagen. Det skal jo ikke så mye til for å gjøre Torgeir og meg slitne, men det var helt forferdelig, forsikerer Staysman.

BILDET: Stian Thorbjørnsen måtte i kjellen noen ganger i løpet av dagen med PT Caroline. - Jeg hadde fått beskjed om å pushe dem så langt jeg klarte, sier hun. - Det var helt sykt slitsomt, sier Stian, men får skryt for pågangsmotet. FOTO: Ole Martin Arneberg

14 kilo kjøtt

Oppvarmingen var heller ikke den aller beste med tanke på den fysiske prestasjonen de hadde foran seg.

- Vi spiste grillmat og drakk øl, forteller Thorbjørnsen.

- Det gikk med 14 kilo kjøtt på 14 personer, kan Trond-Atle Bokerød i Omni Produksjon avsløre.

- Ikke den beste oppvarmingen før en knallhard treningsøkt, kommenterer trener Caroline.

Tung kamerat

Hun hadde en minnerik dag på jobb da de to artistene skulle gjennom treinngsopplegget hennes.

- De var i kjelleren et par ganger, men de skal ha for innsatsen. "Jeg klarer en til, jeg klarer en til. Dra meg opp", sa Stian, forteller Caroline.

Se video: Staysman har Halden på rumpa

Hun hadde også lagt opp til kameratbæring, og da kom låttittelen "20 kilo ekstra" til sin rett.

- Det var tungt for dem begge av åpenbare grunner, sier treneren.

Støl og sliten i kroppen

Som PT, er Caroline vant til å møte utrente mennesker. Da legger hun opp treningen deretter. Men oppdraget med Staysman og Torgeir lød annerledes.

- Jeg fikk beskjed om at jeg skulle pushe dem så langt jeg kunne, og få dem så langt utenfor komfortsonen som jeg klarte. Gutta gjorde som jeg sa og ga alt, forteller hun.

- jeg var støl og sliten i flere dager etterpå. Det er lenge siden jeg var godt trent og spilte på HIBK2, innrømmer Stian Thorbjørnsen.