Gå til sidens hovedinnhold

Stem på Årets ildsjel 2020

Avstemningen til Årets ildsjel er i gang, og i år som i fjor stemmer du ved bruk av aID. Og vil du være til stede når ildsjelsvinneren og andre verdige mottakere får sine priser i kultursalen, er det fortsatt ledige billetter.

AVSTEMMINGEN ER AVSLUTTET!

Les presentasjonsintervju med hver ildsjel nederst i saken!

Ildsjelprisen er det haldenserne som bestemmer vinneren av, og avstemmingen pågår fra 8. til og med 15. september.

Man må ikke være HA-abonnent for å stemme, men tjenesten krever at man er logget inn med sin aID-bruker. Det er gratis og uforpliktende å opprette aID, som er Amedias identitetsløsning. aID brukes også dersom man ønsker å legge inn bursdagshilsen i HA, og er man abonnent, bruker man aID til å lese HA+-saker.

Man kan avgi stemme EN GANG på Årets ildsjel, og innloggingen hindrer manipulering av avstemningen.

Hyller haldenserne

Haldengallaen ble arrangert for første gang i 2012 for å hylle flinke og arbeidsomme haldensere som fortjener oppmerksomhet for den innsatsen de gjør.

Priser innen kultur, næringsliv, sport og humanitært arbeid har hvert år blitt delt ut sammen med priser til Årets haldenser, kultursalens publikumspris og Årets ildsjel.

I år ble gallaen utsatt hele to ganger på grunn av koronapandemien, men lørdag 25. september står Brygga kultursal pyntet og klar til fest.

Årets ildsjel vinner 25.000 kroner som skal gå til laget, foreningen eller organisasjonen som ildsjelen representerer, diplom og statuett laget av Halden-kunstner Lise Amundsen.

Les også

Haldenkulturens nye svarte skjørt: – Jeg kan brukes til det meste

Les også

– Det er barna i Romania som har skapt ildsjelen Tom

Les også

– Nå får jeg nok ikke bygge flere idrettshaller

Les også

Vasen på loftet ble avgjørende for de neste seks årene i Hannes liv

Les også

Ildsjel med styrke og kraft

Kommentarer til denne saken