- Det blir sjukt gøy

Med låta "En godt stekt pizza" skal Staysman & Lazz prøve å vinne Grand Prix.

Med låta "En godt stekt pizza" skal Staysman & Lazz prøve å vinne Grand Prix. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Stian Thorbjørnsen kjent fra Paradise Hotel og Robinson går for seier i Grand Prix.

DEL

Han er den ene halvparten av Fredrikstad-duoen Staysman&Lazz som har gjort stor suksess på You Tube og Spotify med sine musikalske prosjekter.

Albumet «Helt sykt store hits» lå helt oppe på tredjeplass på fjorårets mest spilte norske album på Spotify, bare slått av Røyksopp & Robyns «Do It Again», og Highasakites monsterhit «Silent Treatment».

Katta er ute

Nå er duoen plukket ut som en av elleve finalister i den norske Grand Prix-finalen.

– Da er katta ute av sekken. Vi er med i Melodi Grand Prix i år med låta "En godt stekt pizza". Blir sjuuuuuukt gøy, skriver Stian Thorbjørnsen på sin Facebook-side.

Staysman&Lazz mot «Bettan»

I konkurranse med blant annet artister som Alexandra Joner, Tor Endresen og Elisabeth Andreasson skal Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen kjempe om å bli det norske bidraget i den internasjonale Grand Prix-finalen.

Det var NRK som først meldte at duoen var blant elleve finalister i den norske Grand Prix-finalen.

I år har NRK valgt å droppe delfinalene, men heller valgt å satse på én stor finale i Oslo Spektrum der Kringkastingsorkesteret (KORK) deltar.

En godt stekt pizza

Staysman&Lazz skal opptre med låten «En godt stekt pizza».

– Ideen bak låten kom i studio. Vi sto helt fast, noe vi sjelden gjør. Men plutselig kom Petter «Katastrofe» inn med en godt stekt pizza, og da var det gjort. Det ble låten, fortalte Stian «Staysman» Thorbjørnsen på pressetreffet i Oslo onsdag ettermiddag.

Plumbo

Fredrikstad-rapperen Petter «Katastrofe» har bidratt med å skrive låten sammen Stian Thorbjørnsen, Jesper Borgen, Magnus Clausen og Plumbo-vokalist Lars Erik Blokhus.

Den internasjonale Grand Prix-finalen går av stabelen i Wien i år.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags