– Det gikk ikke helt som planlagt. Jeg og teamet var klare for å fortsette den gode trenden, men det skulle vise seg å bli hardere enn forventet, sier Olsen etter helgens løp på Sonoma Raceway i California.

Tøft for armene

Helgen begynte bra for Olsen, med kjempekjøring under kvalifiseringen og ny pers på rundetid.

– Jeg kjente igjen på godfølelsen. Aggresjonen i kjøringen er på vei tilbake og farten kommer. Men alle idrettsutøvere vet at det er i konkurranse det må presteres, og dessverre ble helgens første løp en helsvart affære. Jeg har slitt med armpump i hele år og denne banen er ekstremt tøff på armene. Jeg kjente det allerede fra første sving at dette kom til å bli 19 harde runder, og det ble det...

Olsen kjempet seg inn til en 16. plass i løpet, men tempo var langt unna der det burde være.

På søndag følte hun seg mye bedre og var klar for å revansjere seg i løp 2.

Nullstille før Pittsburgh

– Dessverre ble det et kort løp for min del. Min teamkompis Benjamin gode en hodeløs manøver og krasjet på første runde i sving to. Jeg kom rett bak med både han og sykkelen lå midt i banen, noe som resulterte i at også jeg krasjet og resten av løpet måtte sees fra sidelinja, oppsummerer.

 

Å kjøre inn til en 16. plass på Sonoma, som på papiret er Caroline Olsens verste bane, er i utgangspunktet ganske bra. Likevel klarer ikke haldenseren å være spesielt fornøyd med denne helga.

– Jeg dro hjem uten poeng, og det er ikke bra nok. Nå er det bare å nullstille seg for Pittsburgh som er om knappe to uker. Da blir det nye muligheter til å kjøre gode løp, sier Olsen.