Gå til sidens hovedinnhold

Vrien V4-omgang med stort potensial fra Halmstad

Halmstad står for tirsdagens V4-lunsj, og dette er en omgang med stort potensial! Vi jakter V4-suksess med frekke bonger! Du tar vel rygg?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er alt annet enn enkelt å være spiller i Halmstad denne tirsdagen, og det vil overraske oss om ikke det vanker en bra bunke med tusenlapper til de som løser denne V4-rebusen. Vi spiller bankerfritt, og dessuten med frekke bonger. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 4 In Love Silas – Har en elendig rad, og blir neppe veldig mye spilt i innledningsløpet. Har gjort to løp i år, og løpet sist kan man bare se bort fra. Da ble det rett og slett altfor tøft. I årsdebuten nest sist feiler den med masse krefter igjen når lukene kommer mot oppløpet. Kommer nå ut etter en liten pause, stallhestene til Persson er i bra form, og dette er en riktig oppgave for In Love Silas. Et viktig moment er at om den ikke presterer her, ja, da vil den miste samtlige poeng som den har i raden (ettall øverst), og det vil nok Persson gjøre alt for å unngå. SPILLES!

V4-2 : 8 Nashy Håleryd – Ble det galopp for i årsdebuten sist, men en oppjaget sprint er nok ikke det man ønsker å se Ready Cash-avkom starte på. Rapportene på den før det løpet var positive. Nå passer distansen bedre, motstanden er med veldig få unntak billig, og sporet betyr mindre. Slår til som en godbit?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 2 Dandit –
Har en passende oppgave foran seg her, og vi setter den først i det som ellers er et veldig jevnt løp. Gikk en klart bra sluttrunde i sporene sist, og på klokken vår stod det 13,2 s 1000. Står langt bedre til nå, motstanden skremmer ikke, og her duger den godt. SPILLES!

V4-4 : 1 Zacapa Grim – Hadde et ganske sterkt fjorår, og nå er det altså duket for årsdebut. Viste ved flere anledninger i fjor at den er hyggelig fra start, kusken er offensiv, og her er det egentlig ikke mange veldig startraske med i første rekke bak bilen. Skulle Zacapa Grim forsvare sitt innerspor, ja, da kan fort dette være over på en lynrask bane. Løpet ellers er veldig fint, og det finnes flere gode hester med her.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.