Gå til sidens hovedinnhold

Vi spekulerer mot dagens tyngste V64-favoritt

OBS! Tidlig start! V64-1 er i gang klokken 15.00. Storfavoritten så dårlig ut sist - er i trøbbel igjen nå? Flere spennende ideer! Bankeren lar seg ikke fange? Du blir vel med oss i jakten på V64-suksess denne torsdagen?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jägersro er altså tidlig i gang denne torsdagen, og bongene må være "stemplet" før klokken 15.00. Det er en svært spennende omgang som venter, og dette er en omgang som kan gi meget solid betalt. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V64-5, og der må vi bare tro mye på tet og slutt for 1 Alfas Kennedy. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 7 Toto Barosso – Er en hest som Peter Untersteiner holder veldig høyt, men med en dårlig rad så trenger den ikke å bli veldig mye spilt her. Har dog vært veldig tøft ute, og her er det billigere i mot. Innledet i dødens sist, før den ble avløst vel runden fra mål. Fullførte meget fint etter en upassende innledning på løpet, og var ikke veldig langt bak topphester over mål. Det var første gang med en skoløs balanse, og det blir samme balanse nå. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 11 Havbergs Viking – Var helt OK fra dødens under sal sist, men den kan bedre enn som så. Gikk da med baksko, og det er et minus. Spurtet meget sterkt skoløst nest sist, og gjorde det mot bedre hester enn dette. Nå trekker sporet ned, men denne er veldig bra under sal, og når den kommer ut skoløs så er i hvertfall vi på vakt. Slår til som en godbit?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-3 : 1 Sandsjöns Arras –
Kommer ut fra formstallen til Lugauer, og dette er også debuten for den dyktige travtreneren. Gjorde det helt OK i fjor som 4-åring, og gikk lave 15-tider over mellomdistanse da. Skulle Lugauer ha greid å senke den med ytterligere et sekund, ja, da skal den ikke bli veldig enkel å ha med å gjøre. Prøves som en frekkis i et løp hvor det er litt skille på hestene.

V64-4 : 5 Global Best Lover – Var OK i sitt siste løp før den fikk seg en liten pause, og dette er slett ikke en så verst traver. Om den ikke presterer direkte etter denne pausen så vil den miste MYE poeng da den har et ettall øverst i raden. Så vi forventer en solid innsats mot en svært overkommelig gjeng. Bak denne er løpet ikke spesielt lettløst, og en bred gardering trenger ikke å være feil.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 1 Alfas Kennedy – Satt tidlig i tet sist, og var ikke slått når den feilet i den siste svingen. Spurtet meget sterkt nest sist, mens den fullførte solid tredje sist. Er i toppform, og med Joakim Lövgren tilbake i «jolla» så håper vi at den skikker seg som den skal. Kan umulig bli enkel å plukke ned her, og i en ellers ganske utfordrende V64-omgang står denne alene på våre bonger.

V64-6 : 2 Tae Kwon Deo – Leverte en svak årsdebut etter et lengre avbrekk sist, og den skulle også ha vært disket for passgang på oppløpet da. Kommer ut igjen her, og blir HARDT betrodd. Er den som sist så vinner den ikke dette, men man må nesten regne med at Stall Kolgjini vet hva dem gjør når de plukker den ut igjen. Skal stå først på ranken, men før denne viser seg frem fra sin beste side igjen så avstår vi fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.