Gå til sidens hovedinnhold

Treårig stortalent blir V5-banker på Jarlsberg

Jarlsberg byr på ettermiddagstrav i dag og det er både V5 og V4 på menyen. Treårige Brenne Odin blir vår V5-banker.

(Nettavisen)

En meget innholdsrik Kristi Himmelfartsdag står for tur. Den innledes med V4-lunsj på Bergsåker med spillestopp kl 12.20. I og med at det er helligdag denne torsdagen, starter V64-omgangen fra Jägersro allerede kl 15.00. Deretter er det Jarlsberg med både V5 og V4-spill i ettermiddag. Torsdag kveld er det internasjonal V65-omgang på Forus med spillestopp kl 18.45.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Jarlsberg som altså byr på ettermiddagstrav i dag. V5 er først ut med spillestopp kl 15.55, mens V4-spillet som innledes i V4-1 har spillestopp kl 17.05. En treårig kaldblodshest blir min V5-banker på Jarlsberg i dag.

Imponerte i debuten - vinner igjen?
Det handler om Jens Kristian Brenne-trente 3 Brenne Odin i V5-3. Hesten debuterte som storfavoritt i et V5-løp på Biri for to uker siden. Kjørte seg tidlig til tet i det løpet og la inn 30-fart siste tusen og vant helenkelt. Støter på litt bedre hester i dag, men her er det nok mye å gå. Feilfritt må det være topp sjanse. 3 Brenne Odin blir min V5-banker på Jarlsberg i dag.

Vicky med årets første?
Kun sju hester stiller opp bak startbilen i V5-1 og tre hester skiller seg ganske klart ut. Sjokkvinneren fra V75-7 på Bjerke tirsdag kveld, 4 Likeawalkinthepark blir nok ganske klar favoritt, men jeg setter formsterke 1 Vicky Waiting først på min rangering. Hoppa holder kanonform og har optimale forutsetninger i dag med førstespor bak bilen på sprint.

Storfavoritten garderes
Geir Flåten har ikke vunnet løp siden 27. februar og er storfavoritt i V5-2 med debutanten 4 Tyri Leo. Treåringen gikk sterke 31.9 i prøveløpet sitt på Jarlsberg for to uker siden og er helt sikkert den beste hetsen i V5-2. Men et trangt fjerdespor i volta trekker ned og jeg velger å spekulere i V5-2.

Mjølnerød har beste hesten
I V5-4/V4-1 setter spillerne sin lit til 9 Drivbest og Eirik Høitomt. Ikke så rart det med tanke på at hesten står med tre seire på de fire siste startene. Men jeg tror Jan Roar Mjølnerøds 10 Sogns Basse er best på kapasitet i dette løpet. Vant nest sist og viser strålende form. Feilfritt tror jeg på topp vinnersjanse for 10 Sogns Basse i V5-4/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Enorm sist - vinner igjen?
Ganske bra klasse på V5-4/V4-2 der jeg setter 2 Logical Ocean først. Til tross for to galopper underveis, spurtet hesten inn til overraskende seier i V65-2 på Klosterskogen sist. Da kusket Katrine Blakkestad. I dag setter Dag-Sveinung Dalen seg opp i sulkyen og feilfritt, må det være bra vinnersjanse.

DD-bankeren leder hele veien
DD-spillet på Jarlsberg i dag innledes først i det sjette løpet som er V4-3. 2 Drogba Division og Jo Svenstad klarte ikke å holde helt hjem fra tet i sitt siste løp, men støtte da på klart bedre hester enn han gjør i dag. Jeg tror det er bra sjanse for vallaken sitter tidlig i tet i dag. 2 Drogba Division blir min DD-banker på Jarlsberg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.