(Nettavisen)

Lerum med sterke V4-tips til Skive 17. januar
Undertegnede sine V4-tips i lunsjen denne mandagen satt som de skulle. 1 Dollar And Cents (2,3%) supersjokket i innledningen, og utgangsverdien var hele Kr.812. Den svært kapable, men vriene hoppen var dog med på samtlige bonger... Etter to avdelinger var V4-verdien hele Kr.2 439, og da satt våre bonger på Eksperten til Kr.480 (fire x Kr.125 / fem x 101) igjen med 4x5. Dessverre kom det to førstevalg, men bongen til Kr.480 betalte likevel ut fine Kr.4 038,-. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lørdag venter årets første SuperSaturday, og det betyr 2 x V75. Färjestad er først ut denne lørdagen, og her venter en internasjonal V75-omgang med STOR JACKPOT. Det ligger hele 23 213 581 ekstra i sjuerpotten. Leangen kjører sin siste ordinære V75-omgang før flyttingen til Varig Orkla Arena, og det er GULLJACKPOT i lørdagens omgang. V75-omgangen på Färjestad begynner klokken 16.20, mens omgangen på Leangen begynner klokken 20.00. Søndag er det JACKPOT i V75-spillet (en krone rekken) fra Halmstad, og her fordeles 3 203 686 ekstra i premiepottene. Uken avrundes på Momarken, og også her er det JACKPOT. Deilige 845 455 ligger ekstra i sekserpotten.

Åby står for kveldens V64-omgang, og dette er en spennende omgang med BRA potensial. Vi banker 4 Brady D.E. (V64-2), og skal til lukene med følgende:

V64-1 : 7 Baronerosso Play – Er en fin FUX som gjør en spennende start etter en liten treningspause. Har bra kapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto, og fra dette sporet kan det fort bli gratis tet. Møter ikke den «blodigste» gjengen, og vi iler til med tipsnikken.

V64-2 : 4 Brady D.E. – Fullførte klart bra bak to gode sist, mens den feilet som fulltanket når den skulle ned på siste indre nest sist. Kusken er bra i sammenhenger som dette, løpet ser ikke veldig hardt ut, og dette må dreie seg om en meget god sjanse. SPILLES!

V64-3 : 1 Natorp Bo – Er på riktig vei for Per Nordström, og den spurtet riktig så bra sist. Var ikke veldig langt bak 6 Orkan Von Haithabu da. Står nå langt bedre til, den er sikret et bra opplegg, og ingen bør blir overrasket om denne spurter inn til seier via siste indre. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 4 Claw – Har en perfekt oppgave foran seg, og dette kan fort dreie seg om tidlig tet og slutt. Hadde trent veldig sterkt før V75-løpet sist, men da ble det altså galopp. Skal ikke være spesielt usikker, og nå kommer vel revansjen? MÅ MED PÅ ALT! PS. Spor 4/5 på Åby er de beste sporene bak bilen…

V64-5 : 3 Quiz Roc – Fikk bløffe løpet hjem sist, og fikk altså åpne første 1000m på pinlige 19,0… Holder uansett bra form, og den er tidlig aktuell mot en ikke så altfor tøff motstand. 9 Nanny’s Girl – Var meget god fra tet sist, den er vel så bra bakfra, og med tempo er den spennende. OBS!

V64-6 : 7 Cassiel Font – Småskummel finale hvor vi plukker med oss en del hester. Ideen er billigere ute nå, og den fullførte godkjent bak grunnkapable Denarius sist. Skal normalt være ytterligere forbedret med det løpet i kroppen etter pause, og den må med på alt. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.