Gå til sidens hovedinnhold

Topplunsj med Flemming i hovedrollen

Vi sparker i gang en ny uke, og gjør det på Åby. Her venter en strålende lunsjomgang, og vi har naturligvis gjort jobben for deg. V4-suksess, og en flying start på uken?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En innholdsrik uke venter, og de store høydepunktene skjer på Sørlandets Travpark. Allerede tirsdag er det duket for JACKPOT I V75-SPILLET, og det ligger altså en million ekstra i sjuerpotten. Lørdag er det GULLJACKPOT i V75-spillet til samme bane, og det betyr DOBBEL SJUERPOTT til alle de med riktig V75-rekke. Uken avrundes på Leangen hvor det er STOR V65-JACKPOT med knappe 700 000 ekstra i sekserpotten. Vi jobber naturligvis på gjennom uken, og gir deg våre beste tips til disse omgangene.

Her skal det dreie seg om Åby, og dette er en V4-lunsjomgang som vi liker. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 6 Even Steven – Blir hardt betrodd i innledningsløpet, og den har også en fin sjanse om den er på topp direkte etter oppholdet. Hadde et meget sterkt fjorår, den er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den skal stå først på ranken selv om den altså kommer ut etter pause. Velger man å spekulere så se opp for 4 Mirakel Håleryd som er noe bedre enn raden, og som man rykker skoene på. Har en svært fin grunnkapasitet, men sliter bitvis med aksjonen sin. Fungerer denne optimalt, ja, da er den knallgod. Motbudet!

V4-2 : 3 Franz Jäger – Har vært veldig fin etter den kom inn på stallen til Flemming Jensen, og sist jogget den altså 15,4/2140ma som helt ubrukt. Har ikke problemer med å gå ett sekund raskere, og feilfritt taper den neppe dette. Er en veldig motivert favoritt som også vi tror mye på.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 9 Spartak Face –
Et svært interessant sprintløp venter, og her kommer også det beste objektet i lunsjen ut. Spartak Face dukket opp etter at vintertreningen var gjort unna sist, og var med på en helt vill kjøring fra start. Første 500m : 07! Fikk rygg leder, og ble siden sittende bom fast som absolutt fulltanket over mål. Inntrykket var rett og slett meget bra! Står her i to LYNRASKE rygger fra start, den vil komme fint gjennom på startsiden, og nå blir vel den ikke fast? MÅ BARE PRØVES!

V4-4 : 11 T.J. – Blir neppe veldig mye spilt i finalen, men skulle det bli kjøring underveis i dette løpet, ja, da er denne spennende. Har fått noen løp i kroppen etter pause nå, og vi likte den skarpt sist. Satt da i fjerde innvendig, og spurtet enormt bra mellom hester på oppløpet (11,1 s 800m). Gikk PIGG i mål, og den fikk to pluss i kanten av oss. Er god nok å skrelle i et løp som dette, og skal passes!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.