Gå til sidens hovedinnhold

To V75-bankere i en svært spennende omgang

To bankere! Stjernesmell som salen har glemt... Våre oppdaterte vurderinger er klare, og her er det mye snadder! Du tar vel rygg?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Årjäng byr på en svært spennende V75-omgang søndag, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. Vi klemmer til med to bankere, og byr i tillegg på MYE snadder. 5 I.D. Dig Deeper (V75-3), og 3 Golden Guard (V75-4) er våre beste bankere i omgangen, og de står alene på alt. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Hanita Fayline – Innledningsløpet er svakt, og her er fakta ikke mange helt sjanseløse. Vår ide blir garantert ikke mye spilt, og var ute som et 10-valg når vi la ut våre tips. Dette er en 5-åring som har fått to løp i kroppen etter pause, og avslutningen fra køen sist var meget god. Avsluttet raskest av samtlige, og vi hadde faktisk 12,4 s 800m på klokken. Havner den bare litt mer riktig på det nå, ja, da har denne form til å skrelle, og den må passes!

V75-2 : 3 Skaane Tora – Geir Flåten tar med seg en veldig fin hoppe til Årjäng, og det skal bli spennende å se denne igjen etter at vintertreningen er gjort unna. Har trent 30-2000, og går nok under 30 på en lynrask bane. Trenger ikke å bli veldig enkel å hente tillegg på, og den må helt klart passes direkte.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 5 I.D. Dig Deeper –
Overforserte Berglöf fra start sist, og da kom galoppen inn på den første svingen. Så ellers veldig bra ut, og dette er en hest med HØY kapasitet. Står i et perfekt spor bak bilen i Årjäng nå, den får normalt gratis tet, og da skal dette løpet være over. Vi banker feltes beste hest!

V75-4 : 3 Golden Guard – Er den «tryggeste» bankeren i omgangen, og vi kan ikke spekulere mot denne. Var helt strålende i årsdebuten sist, og via en sluttrunde i 12-fart spurtet den inn til en sikker seier. Er veldig kjapp fra start, «ALLE» kan tenke seg denne ryggen, og det burde bli gratis tet. Siden skal det være spill mot ett mål, og vi går ALL IN!

V75-5 : 9 Fantomet – Er svært grunnkapabel, men ikke helt enkel. Havnet i dødens i debuten for Thygesen sist, men ble avløst ca 900m fra mål. Feilet så i den siste svingen, men kom tilbake i 25-fart nedover oppløpet. Nå har den fått en blåser i kroppen, og det har nok kun gjort veldig godt. Gjør sin første start i Sverige, og at den får ha pisken med seg er nok et pluss. Prøves som en frekkis i et ellers veldig jevnt kaldblodsløp.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 9 Almond Paste – Har fått to løp i kroppen, og viste seg frem i en klart forbedret utgave sist. Kommer til å fly kjapt på denne sprinten, og får Østre bare litt tempohjelp med sin springer, ja, da er vår klare feeling at den kan blåse inn til seier. SPILLES! PS. 6 Global Wonderful får TUNGT spill på seg, og leder nok dette lenge. Har dog kun vunnet 1 av 9 løp når den har gått i tet, og blir derfor kun en garderingshest for oss.

V75-7 : 4 Allaway G.T. – Årsdebuterte i monte sist, og fullførte solid fra dødens. Nå har den fått en blåser i kroppen, den står i et nydelig spor bak bilen, og på ren kapasitet er dette en god hest i et løp som dette. Hadde et råsterkt fjorår, og man forventer også et strålende 2021 for 8-åringen til Wolden. MÅ MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.