Gå til sidens hovedinnhold

Tet og slutt for vår solide V64-banker

Bankeren blir rigget til - tet og slutt! Kapabel hest i ny regi - helt klink direkte? Vi har jobbet frem nytt snadder til kveldens V64-omgang! V64-opptur i vente?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Romme står for V64-omgangen denne kvelden, og vi spekulerer mot en av kveldens virkelig TUNGE FAVORITTER i jakten på en solid V64-opptur. Bankeren som vi landet på blir også hardt betrodd, men den tror vi ikke taper. 5 Dark Roadster (V64-6) har smellfine betingelser foran seg, og leder normalt hele veien. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Helluva AM – Har vært bra, og viste fin skalle når den kriget til seg seieren sist. Det man skal være litt klar over er at det nå skal dreie seg om en kjapp sprint, og det på en lynrask bane. Det er en klar vingelrisk fra dette sporet, for her vil det gå fort hele veien. Helluva AM kan vinne, men vi er ikke enige at den skal være så hardt betrodd. Motivert, men…

V64-2 : 7 Hera Hammering – Kan fort renne til tet her, og da kan dette løpet være over. Har gjort tre fine løp hittil i karrieren, den har møtt vel så gode hester som dette, og har egentlig en ganske billig oppgave foran seg. Jörgen Westholm har dessuten full form på stallen, og her kan det altså komme en ny seier. SPILLES!

V64-3 : 5 Campagne De Press – Var bunnsolid i nederlaget sist, og holder meget fin form. Kommer her ut i et veldig jevnt løp, men på form/kapasitet duger denne godt i omgivelser som dette. Settes først, men vi tør ikke å banke da den trolig må vinne dette fra dødens, og det er ikke enkelt på det som trolig blir en lynrask bane.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 7 S.K.’s Ariel – Kommer ut etter en liten pause, og er fikset på? Har ikke fungert som best de siste gangene, og det tok ut sin rett da den ikke var som best sist. Tilbake på sitt beste er den mer enn god nok i et løp som dette, og den kan dessuten åpne bak bilen. MÅ MED PÅ ALT!

V64-5 : 4 Gaylord AM – Sprang altså inn USLE 80 500 i fjor, og det kan man umulig ha vært fornøyd med. Gikk nemlig flere gode løp, og tredje sist viser den 09,4 s 800m mot enorme hester som Aetos Kronos/Don Fanucci Zet/Click Bait. Debuterer nå for sin nye trener, den er kastrert, og rapportene er fine. Kan være helt klink, og den skal naturligvis prøves direkte. Dog vil vi se denne prestere etter opphold/kastrasjon før vi går hardere til på den.

V64-6 : 5 Dark Roadster – Kommer ut etter en liten pause, og vi tror den vinner direkte etter sitt lille opphold. Er lynrask fra start, nå fester man på en BIKE igjen, og rykker også skoene foran. Suser normalt til tet, ingen i dette feltet er modige eller gode nok til å trykke opp noe tempo, og dermed burde det bli billig for vår banker. ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.