Gå til sidens hovedinnhold

Strålende omgang med stor V64-jackpot

Enorme 1 480 253 ekstra i sekserpotten! Fantastisk fin omgang! Vi byr på oppdaterte tips, og jakter den ekstra "deigen"! Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Rekordbanen Gävle byr på en gedigen JACKPOTOMGANG denne kvelden, og det ligger altså nesten 1,5 millioner ekstra i sekserpotten! Det er HØY kvalitet på flere av løpene, og det er også vinnersjanser for våre egne hester fra Norge. Når det gjelder kveldens beste banker så kommer den ut i V64-4, og vi spekulerer ikke mot vinnermaskinen 8 Ulvsåsen. Har imponert veldig, og i kveld kommer det en ny seier. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Guli Fantom – Dette er kanskje det MINST viktigste løpet i sesongen for disse 4-åringene, og de har langt viktigere oppgaver som kommer senere i sesongen. Dermed er vi litt inne på at Guli Fantom kan «lure» dette løpet hjem fra tet, og vi blir overrasket om noen kommer tidlig og trykker opp noe fart her. Var fin i årsdebuten, den har MYE inne, og på en lynrask bane blir den neppe enkel å fange. SPILLES!

V64-2 : 1 Applejack Mile – Feilet i tempoøkningen vel 1200m fra mål sist, tapte en del, men kom sterkt tilbake, og varslet form. Er kjapp fra start, den er sikret et bra opplegg, og må tas på alvor. 4 Knifetown Hall – Gikk PIGG i mål etter sene luker sist, og er på vei mot storformen. Har en veldig riktig oppgave foran seg, og må med på alt av seriøse bonger. OBS!

V64-3 : 5 Bacon Kronos – Et HØYINTERESSANT løp med flere nykommere fra USA som har gjort det skarpt som unghester. Vi vil dog se disse i Sverige før vi går hardere til på dem. Vær også OBS på at «unghestkjøret» i USA er brutalt, og flere er ikke å kjenne igjen når de blir litt eldre. Vi prøver oss derfor med en hest vi kjenner godt, og som utviklet seg flott i fjor. I Kriteriet sist spurtet Bacon Kronos knallbra i kulissene, og var ikke tom over mål. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, Reden har «ALLTID» hestene sine klare etter opphold, og den settes først direkte.

V64-4 : 8 Ulvsåsen – Har vunnet 9 av 11, og denne er fryktelig god. Jogget 23,5 s 400m sist, og da «pullet» den nesten over mål. Motstanden i kveld skremmer ikke, og det vil overraske oss om noen greier å ta opp kampen mot Ulvsåsen. Er betydelig bedre enn grunnlaget sitt, og får den holde seg frisk så vil den vinne mange løp i 2021. Vi spekulerer naturligvis ikke mot denne vinnermaskinen. ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.



V64-5 : 6 Airborne – Gikk det noen voldsomme rapporter på når den debuterte for Oscar Berglund sist, og hesten var også knallgod. Galopperte kort tidlig i løpet, kom så via sporene ca 1000m fra mål, og fullførte ekstremt bra bak gode Hilltop Hawk. På klokken stod det 12,1 s 1000m, og skulle den gjøre en slik innsats i kveld, ja, da vinner den enkelt. Vær dog litt OBS på at den fikk et knallhardt jobb i forkant av dette løpet, og med «tømmeren» sist friskt i minnet så kan dette kanskje koste litt mer enn hva det smakte? Motivert favoritt, men vi avstår altså fra et bankerspill.

V64-6 : 3 Perpetuate – Interessant finale hvor hittil ganske ordinære 4 Ottens Hero blir hardt betrodd. Kan naturligvis vinne, men vi er ikke enig at den skal være så hardt betrodd. Vår ide har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Reijo Liljendahl, og viste seg frem i en kraftig forbedret utgave sist. Ble da sittende bom fast på 11,5/1640ma, og møtte MYE bedre hester enn hva den møter nå. Kan fort være ytterligere forbedret til løpet i kveld, og da skal de andre virkelig få kjørt seg. Må være svært spillbar!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.