(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle byr på en herlig V4-omgang til lunsj denne mandagen. Vi låser V4-2 på kun to hester, garderer de tre øvrige løpene ganske bredt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 10 Icon Mearas – Har stolpe i programmet, og blir hardt betrodd i V4-innledningen. Var ikke helt 100% sist, men er nok blitt fikset på i oppholdet, og sjansene for seier er store. At den nå skal gå bakfra er usikkerhetsmomentet, og hovedgrunnen til at vi ikke tør å gå ALL IN på denne superfavoritten. Skal dog stå først på ranken, og den er en veldig motivert favoritt.

V4-2 : 5 Chestnut – Dette løpet låser vi på 3 Vice Versa Diamant og 5 Chestnut. Vi setter sistnevnte først da den har fordel av distansen, den holder toppform, og uten noe tull på veien så skal sjansene være meget gode. DOBBELTBANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Lita – Spurtet sterkt sist, og var ikke tom i mål. Varmet dessuten meget sterkt før løpene. Vi liker at Magnus Djuse får sjansen, og den må bare prøves i dette jevne kaldblodsløpet. Ellers vrimler det av mulige vinnerkandidater her, og vi plukker med oss en del hester.

V4-4 : 2 Royal T.N. – Spennende finale hvor vi tror mye på Royal T.N. som fullførte meget fint sist. Var ikke helt tom over mål, og så ordentlig bra ut etter pausen. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den står i et perfekt spor, og må bare prøves nå. Slår til som en godbit?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.