(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Etter en lørdag spekket med V75 Super Saturday og stor jackpotomgang på Färjestad og ikke minst V75 med Gulljackpot på Leangen lørdag kveld, byr også søndagen på jackpotomganger. I søndagens V75-omgang på Halmstad venter det 3 203 686 SEK som skal fordeles i premiepotten. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Momarken med jackpot og hele 845 455 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V75-omgangen på Halmstad. Her er det 3 203 686 SEK som skal fordeles ekstra i premiepotten med fordelingen 40 prosent til sjuerpotten, 20 prosent til sekserpotten og 40 prosent til femmerpotten. Spillestopp på V75-søndag er som vanlig kl 15.00. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for søndagens V75-omgang. Snoken velger å spille med to bankere denne søndagen og de kommer ut i hhv V75-2 og V75-5.

Tysk banker i V75-2
Tyskeren Wolfgang Nimczyk har tatt formidable sju seire på blott 15 starter på svenske travbaner i 2021 og kan skilte med en seiersprosent på formidable 46,7. En av de sju seirene er det Izzi's Newport som har tatt og den kom på Jägersro forrige tirsdag. V75-2 er en sportrapp og dermed har vallaken tolvtespor, da han har tjent mest penger i løpet. Men tyskfødte hester har som kjent lite penger på konto sett i forhold til kapasitet. Tross tolvtespor bak bilen, må det være en topp vinnersjanse og det at distansen er 2640 meter hjelper også på. Adrian Kolgjini er gjestekusk søndag. 12 Izzi's Newport blir den ene av våre to V75-bankere i Halmstad søndag.

Eklundh/Aronsson er en vinnerresept
Vår andre banker kommer ut i V75-5/V4-2 og også denne hesten har tolvtespor. Det handler om 12 Legend V.S. som avsluttet 2021 med seier og innledet det nye året med seier. Trener Sofia Aronsson har stor tro på at hennes hest legger på til tre strake seire søndag også i dette løpet er distansen 2640 meter. Andre Eklundh er fast kusk på Sofia Aronssons hester. 12 Legend V.S møter klart overkommelig motstand og blir vår andre V75-banker og bankerspilles også i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eklundh også med DD-bankeren
Åby-trener Andre Eklundh gjorde karrierebeste i fjor og vant 90 løp. Han har også innledet solid dette året og vunnet fire løp på 27 starter. I V75-7/DD-2 sender han ut stallhesten 10 Van Gils som vant seks løp i fjor og innledet dette året med med overlegen seier fra dødens på Axevalla forrige torsdag. Har en fin oppgave foran seg i V75-7/DD-2 og 10 Van Gils blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.