Gå til sidens hovedinnhold

Stor V65-jackpot i Bergen - vi jakter nye gevinster

Solide 536 416 ekstra i sekserpotten! Vi har gjort det meget skarpt på banen mellom de syv fjell hittil i år - ny suksess i kveld?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sist torsdag i Bergen stoppet utbetalingen på "FLAUE" Kr.9, og det er en omgang vi bare glemmer. Vi har nemlig gjort det meget sterkt i Bergen, og håper at du har vært med på flere av våre oppturer på banen mellom de syv fjell.

Du har vel ikke glemt følgende? :

I Bergen 17. februar ble det fullklaff for undertegnedes største V65-bong til Kr.1 800, og den betalte ut Kr.54 402. Samme dag ble det fullklaff for den største V4-bongen til Kr.1 080, og her kunne man hente ut Kr.28 606. I lunsjen til Bergen 10. mars betalte den lille V4-bongen til Kr.240 ut Kr.2 020. I Bergen 18. mars var undertegnede igjen på jobb, og den store V65-bongen til Kr.1 728 betalte ut Kr.11 799. I V5-spillet kunne man hente ut Kr.9 788 om man hadde satset Kr.480. Kurt Leirvåg var ansvarlig for tipsene i Bergen sist, og da betalte bongen på Kr.980 ut Kr.19 813!

I Bergen i kveld banker vi 8 Hubert BG (V65-2) og 9 Sylv Odin (V65-5), og ganger V65-bongene våre opp med TO. Vi avstår altså fra "voldsomme" samlebongvarianter, og overlater slike spill til andre. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Søndre Jerkeld – Har et gaveløp foran seg i V65-1, og den kan fakta vinne et løp som dette på halv maskin. Kom ut etter pause sist, og ble altså meldt rett mot Odd Herakles og de beste direkte. Feilet da i kulissene i den siste svingen, men så egentlig OK ut for dagen, og formen er nok ikke så verst. Er en soleklar tipsener, og vi også tror mye på denne favoritten.

V65-2 : 8 Hubert B.G. – Møter «IKKE NOE», og er normalt helt overlegen igjen. Har sett veldig bra ut etter pause, og dette supertalentet har lekt seg hver gang. Rapportene på den før dette løpet er fine, og den taper ikke et løp som dette om alt går riktig for seg. Her venter det betydelig større oppgaver, og dette er en traver vi vil se i de litt større 4-årsløpene. ALL IN! Velger man likevel å spekulere med tanke på sporet/en oppjaget sprint, ja, da er det 5 Muscles Else (denne ble strøket torsdag)/2 Sugar Fine Lady som må med i mot.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 6 Mykle Kaisa – Er det opplagte objektet her, og en hest som skal passes i kveld. Fullførte sterkt sist, og stod da likt med 8 Jippi som den her står 20m foran. Var også langt foran 2 Voyle Lina med tilsvarende betingelser som nå. Glem heller ikke at den tidligere har stått likt med 7 Åsasvarten, og har i det hele tatt en fin oppgave foran seg i kveld. Slår til som en godbit i hendene til Buer?

V65-4 : 4 Il Salvador – Var meget solid i nederlaget for kun noen få dager siden, og falt virkelig med flagget til topps da. Er MYE billigere ute i kveld, og har en fin sjanse å runde samtlige om det bare klaffer for kusken. Vi dobler dog opp a-gruppen med 2 Skeie Alma som debuterer for sin nye trener Tom Erga i kveld. Har en riktig oppgave foran seg, og den må tas på alvor. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 9 Sylv Odin –
Var ikke noe fin tidligere på året, men nå er spensten mye bedre, og da leverer den også klart bedre løp. Hadde en svært billig oppgave foran seg sist, og var egentlig i en helt egen klasse da. Gangen før imponerte den fra dødens, og aviste da enkelt knallgode Ask Major, som i løpet etter beseiret «uslåelige» Lesja Odin. Sylv Odin taper ikke dette om den leverer på sitt beste, og er en veldig motivert favoritt.

V65-6 : 3 Ros Faksen – Er en 4-åring under en rivende utvikling, og fra et ypperlig spor bak bilen i finalen så har den en bra sjanse. Har vunnet veldig enkelt to ganger på rappen, men fortsatt er det litt å gå på. Neppe noen tør svare denne når Ove kjører til, og fra tidlig tet er det hesten å slå. Enda en favoritt som har en stor sjanse, og enda en favoritt som vi tror mye på.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.