Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-omgang fra Mantorp

Kun en bane å spille til i kveld = her blir det HØY omsetning! Knallfin V64-omgang som vi har jobbet meget bra med! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte vurderinger?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En innholdsrik uke venter, og de store høydepunktene skjer på Sørlandets Travpark. Allerede tirsdag er det duket for JACKPOT I V75-SPILLET, og det ligger altså en million ekstra i sjuerpotten. Lørdag er det GULLJACKPOT i V75-spillet til samme bane, og det betyr DOBBEL SJUERPOTT til alle de med riktig V75-rekke. Uken avrundes på Leangen hvor det er STOR V65-JACKPOT med knappe 700 000 ekstra i sekserpotten. Vi jobber naturligvis på gjennom uken, og gir deg våre beste tips til disse omgangene.

Når det gjelder kveldens V64-omgang så er den SVÆRT SPENNENDE, og vi klemmer til med frekke bonger i jakten på storcashen! Bankeren som vi landet på var et 3-valg når vi la ut våre tips, men vi tror uansett MYE på tet og slutt for 3 Flexible Launcher (V64-3) i kveld.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Mas Credit – Det er ganske dårlig kvalitet på innledningsløpet, og det er et klart skille på disse hestene. Hesten vi plasserer knepent først var meget god i nederlaget mot en såpass god hest som Launch’em sist. Gangen før vant den utrolig enkelt, og viste da 12,7 s 800m. Er under utvikling, og motstandsmessig ser dette veldig riktig ut. SPILLES! 5 Jewel River – Er trolig BEST i feltet, men feilet seg bort etter pause sist, og fra et trangt spor i volten er det fare for galopp igjen. Blir derfor kun en outsider.

V64-2 : 10 S.G. Kingstone – Var helt enorm i nederlaget nest sist, og travet altså 11,8 etter å ha gjort all jobb selv. Sist var den ute i tøffe omgivelser, men gikk OK i kulissene mot mye bedre hester enn hva den møter nå. Står i ryggen til favoritten, den vil trolig komme fint gjennom på startsiden, og den duger mot en overkommelig gjeng som dette. Nå kommer vel seieren?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-3 : 3 Flexible Launcher – Har en drømmeoppgave foran seg i kveld, og vi er veldig inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Fikk maks i finalen på Solvalla sist, men travet 12,9/2140ma, og det må være bra. Jogger 14 fra tet på en lynrask bane, og da blir den ikke enkel å ha med å gjøre. MÅ BARE PRØVES MED SLIKE BETINGELSER!

V64-4 : 3 Bandit Frontline – Blir enormt hardt betrodd i kveld, og de fleste står med denne alene på sine bonger. Gikk et svært sterkt løp etter tidlig galopp sist, og på klokken stod det 12,6 s 1900m. Fikk seg da en ordentlig «tømmer», og slike løp kan slå veldig negativt ut om hesten ikke er godt nok trent. Gangen før var den helt OK i nederlaget, men uten å imponere noe veldig. Vær også OBS på at den debuterer bak bilen i kveld. Kan opplagt vinne, men vi er ikke glade i å gå ALL IN på hester som ble «tømt» i sin siste start, og avstår derfor fra et bankerspill.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 1 Mellby Eye Catcher – Dette er et veldig fint hoppeløp, og vi plukker med oss litt hester her. Ideen likte vi etter pause sist, og selv om den var noe tung så spurtet den riktig så fint nedover oppløpet. Er OK fra start, og fra eventuelt rygg leder blir denne helskummel om det bare løser seg til slutt. Er nemlig veldig vass på speed. Er en hoppe som er herdet i tøffe omgivelser, og løpet som venter i kveld duger den godt i. MÅ PASSES HER!

V64-6 : 7 Dream Creation – I finalen blir 1 Mandela Zon hardt betrodd. Vær dog OBS på at den vant en finale sist, og mer enn doblet grunnlaget sitt etter det løpet. Vår ide er en bedre hest, og den fullførte fint i årsdebuten sist. Var ikke helt bunnskrapt over mål, og den fikk et pluss i kanten av oss. Er kjapp fra start, og vi blir ikke overrasket om Svante klinker til fra start her. Distansen er også den riktige, og Dream Creation må med på alt av bonger!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.