(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En travhelg spekket med jackpotomganger og doble V75-omganger står foran oss. Lørdag er det premiere for nykonseptet V75 SuperSaturday der vi både spiller til den svenske V75-omgangen på Färjestad, mens Leangen byr på Gulljackpot i sin V75-omgang med spillestopp kl 20.00. Også søndagen byr på jackpotomganger. I søndagens V75-omgang på Halmstad venter det 3 203 686 SEK som skal fordeles i premiepotten. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Momarken med jackpot og hele 845 455 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj på Axevalla. Fredag kveld er det Jarlsberg travbane som er vertskap for den norske V65-omgangen, mens Ørebro er vertskap for de svenske V64-løpene. På Ørebro er det i tillegg jackpot og hele 1 263 270 SEK ekstra i sekserpotten.

Og det er nettopp Ørebro det heretter skal handle om denne artikkelen. Det er altså jackpot med 1 263 270 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 19.30. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen.

Det er vinter i Sverige og sportslig holder ikke kveldens V64-omgang på Ørebro all verdens klasse. Snoken fant sin banker i V64-3.

Emilia Leo loser favoritten inn til seier
Emilia Leo er blant de beste monterytterne i Sverige, men hun er også en meget dyktig travkusk. I V64-3 setter han seg opp bak David Persson-trente 4 Hobart som har gjort to svært gode løp i hans regi. Vant enkelt i debuten for Persson nest sist og ble god toer i tøffere selskap på Solvalla sist. Står flott til i fjerdespor bak bilen i kveld og møter svært overkommelig motstand. 4 Hobart blir vår V64-banker på Ørebro i kveld.

Kontio har DD-bankeren
7 Driverlane blir favoritt i V64-5/DD-1 og det er en motivert favoritt. Har startet to ganger i år og vunnet begge og de løpene har gått på Gävle. Er normalt kvikk i vei og selv fra sjuendespor bak bilen, skal det være bra tetsjanse. V64-6/DD-1 er et vidåpent løp og ikke lett å plukke vinneren den. 7 Driverlane blir således vår DD-banker på
Ørebro i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Frekt bankeralternativ i V64-2
V64-2 er et løp forrbeholdt kusker med B og K-lisens og således ikke de mest kjente kuskene. Sofia Adolfsson får sjansen bak Michael Larsson-trente 4 Born Winner som gjorde en flott debut for Larsson på Färjestad for to uker siden og avsluttet flott til tredje etter et passivt opplegg underveis. Møter veldig moderat motstand i kveld og kan være et frekt bankeralternativ for de som liker å spille med litt risiko.