Gå til sidens hovedinnhold

Praktfull V64-omgang fra Halmstad

Fire forsøk til Breeders' Crown! Skyhøy kvalitet på løpene, og her er det jevnt! Vi jakter V64-suksess med en talentfull banker som man letter i balansen...

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Halmstad byr på en av årets fineste V64-omganger denne kvelden, og her skal man altså kjøre fire forsøk til Breeders' Crown. Kvaliteten på disse løpene er ekstremt høy, og lite skiller. Bankeren vår kommer ut i V64-1, og der står talentfulle 3 Felix Orlando alene på alt. Vi tror på tidlig tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Felix Orlando – Det er ikke en spesielt enkel V64-omgang denne kvelden, og dette kan fort gi meget solid betalt. Flere av Breeders’-løpene er nemlig særdeles jevne, og det vil overraske oss om det ikke kommer en skrell eller to i denne omgangen. Felix Orlando er kveldens beste banker, og vi må bare tro hardt på tidlig tet og slutt. Har fått to løp i kroppen etter pause, og de har kun gjort godt. Var forbedret til seier sist, og er nok ytterligere forbedret til kveldens oppgave. Nå rykker man også skoene bak, og det vil gi den et enda bedre kick i steget. Taper ikke dette om alt går riktig for seg, og vi lar den stå alene.

V64-2 : 5 Global Benchmark – Var merkelig nok kun et 5-valg når vi la ut våre tips, og det mener vi er feil. Har gjort to løp etter pause, og vært klart bra ved begge anledninger. Tapte kun for gode Nouba Mom i årsdebuten nest sist, mens i et forsøk til Drottning Silvias Pokal sist spurtet skikkelig bra via siste indre (12,2 s 800m). Er nå billigere ute, og den må være spillbar her.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-3 : 6 Ain’t Misbehavin – Hadde ikke marginer med seg i årsdebuten, og hadde det ikke vært for at den ble litt hindret på siste bortre så hadde den vunnet. Avsluttet styggfort via femtesporet mot oppløpet, og på klokken stod det 10,5 s 800m med krefter igjen. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, og på ren kapasitet er den neppe noe veldig mye dårligere enn storfavoritten. SE OPP!

V64-4 : 3 Valour Kronos – Kan fort vise seg å være et svært spennende spill i kveldens V64-omgang. Kom ut etter pause sist, fikk rygg leder, og ble sittende bom fast over mål med mye krefter igjen. Har en ganske fin grunnkapasitet, den er fort ytterligere forbedret til denne starten, og fra et perfekt spor bak bilen så er i hvertfall vi på vakt. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 5 Synergy – Varmet som en klink vinner i debuten for Stall Hamre sist, og så også helt lysende ut i selve løpet. Når det ble tutet for oppløpet så var det likevel helt tomt på tanken. Vi vet at man har slitt med litt infeksjoner hos Stall Hamre, og Synergy var neppe frisk i denne debuten. Vi forventer å se den i en kraftig forbedret utgave i kveld, og da taper vel den ikke dette?

V64-6 : 11 Hill’s Angel – Er i en helt egen klasse når det gjelder kapasitet i finalen, og det skal bli spennende å se den i debuten for Bo Westergaard. Er garantert godt forberedt når Bo først tar turen til Sverige, og blir det bare litt kjøring her så er denne voldsom på speed. Settes klart først, men vi tør ikke å banke den direkte da vi først vil se den prestere for sin nye trener.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.