(Nettavisen)

En ny herlig travuke står foran oss og denne lørdagen er det Sørlandets travpark som er vertskap for den norske V75-omgangen. Men allerede tirsdag kveld er det som vanlig V75 på Bjerke, nå er det såkalt Supertirsdag med jackpot og en million ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det 20 millioner i premiepotten i V86 fra Solvalla/Åby. Kommende søndag er det også klart for Prix d'Amerique på Vincennes og søndag er det også dobbel jackpot i V75 på Acevalla med 6 791 900 SEK som fordeles ekstra i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også mandag kveld med 1 467 006 SEK ekstra i sekserpotten i V64-omgangen på Mantorp. På Klosterskogen venter det internasjonal V65-omgang i kveld og mandagen innledes med V4-lunsj fra Gävle.

Men i denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om mandagens V65-omgang på Klosterskogen. Her er det som vanlig spillestopp kl 18.55. Med kun seks løp på menyen i Skien i kveld, er det V4 i tillegg. Denne innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.45. Frode Hamre er en sjelden gjest på Klosterskogen, i kveld tar han turen med en stallhest og den starter allerede i V65-1.

Hamre reiser ikke forgjeves
Det handler om 3 First Red Green som har utviklet seg mye de siste månedene. Vant to løp i fjor og tok en meget sterk seier på Bjerke forrige tirsdag i et bra V75-løp. First Red Green er en allrounder som både er rask fra start og tåler å gjøre jobben selv. Står perfekt til i tredjespor bak bilen i V65-1 i kveld og Frode Hamre er stor optimist. Jeg deler hans optimisme og 3 First Red Green blir min hovedbanker i V65 på Klosterskogen i kveld.

Heisholts kanon vinner igjen
Alexander Heisholt har en flott nykommer i 7 Frostythetiger C.D. som har innledet karrieren med to strake seire og imponert. Den soleklare hovedopponenten 8 Like A Mack ble strøket mandag morgen og da ligger alt til rette for den tredje strake seieren for hesten. Jeg bruker også 7 Frostythetiger C.D. som banker på Klosterskogen i kveld.

Solberg i V65-3/V4-1
Tom Erik Solberg har klar vinnersjanse med 4 Beste Gutten Støen i V65-3/V4-1. Den toppstammede fireåringen har innledet året med to strake seire og blir en motivert favoritt også i kveld. 7 Evander innfridde som min V65-banker på Klosterskogen forrige søndag og er det klare motbudet. De to hestene skiller seg klart ut i V65-3/V4-1, men jeg har råd til noen ytterligere garderinger i V65-spillet. I V4-spillet innleder jeg imidlertid med dobbeltbanker i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Favoritten er motivert i V65-4
Kun sju hester stiller til start i V65-4/V4-2 som er et sprintløp for kaldblodshester i mellomklassen. 3 Edens Odin har blitt disket for galopp i sine to siste løp, men har en fin oppgave foran seg i kveld. Fra et fint tredjespor bak bilen, skal det være god tetsjanse og 3 Edens Odin er en motivert favoritt i dette løpet.

Mikkelborg har DD-bankeren
I likhet med Frode Hamre tar også Olav Mikkelborg turen til Klosterskogen i kveld for å kjøre en hest. Det er stallhesten 3 Alm Randers i V65-5/V4-3/DD-1. Står med to strake seire nå, og står fint til også i kveld. Det er dog mange seierskandidater i løpet, så jeg garderer bredt i V65 og V4. I DD-spillet velger jeg dog å bankerspille 3 Alm Randers.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tilly kan legge på til to
Kun åtte hester opp bak startbilen i V65-6/V4-4, men ikke veldig mange sjanseløse. 2 Tilly Classic ledet hele veien på Klosterskogen forrige mandag og har en ganske lignende oppgave foran seg i kveld. Er bra fra start og ligger an til tidlig tetkjenning også i kveld. Det skal være bra vinnersjanse påny og 2 Tilly Classic med Johan Herbjørn Undem som kusk blir min favoritt i V65-6.