Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V64-søndag på Bro Park

En meget fin V64-omgang venter på Bro Park søndag ettermiddag. Vi lanserer vår banker allerede i V64-1.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav- og galoppsøndag står for tur. Den innledes med V64-galopp fra Bro Park og litt senere søndag ettermiddag er det en flott V75-omgang fra Årjäng. Søndag kveld byr Leangen på hele 11 løp og både internasjonal V65, internasjonal V5 og internasjonal V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om galopp og søndagens V64-løp på Bro Park. Merk at spillestopp er allerede kl 12.20. Når det gjelder V4-spillet, så innledes dette i V64-3 med spillestopp kl 13.09.

Vi satser på Patrick Wahl
Søndag er det mange fallgruber på Bro Park. 1 Rubinstein blir dagens største favoritt i V64-1. Han trenes av championtrener Patrick Wahl, og det Rubinstein viste som toåring i fjor, skal være godt nok til å vinne. Vi bankerspiller 1 Rubinstein i V64-1.

Wahl har flere andre spennende starthester, og formen var fin på onsdag med to fine seire. Vi tror også på 8 Midnight Oil i V64-6/DD-2 fra samme stall. Var knallgod som toåring, men slet gjennom 2020. Formen er stigende, og vi tror et formtall på 69 er veldig spennende. For ett år siden var tallet 80, så det bør være mye å gå på. 8 Midnight Oil blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er flere åpne oppgjør, og selv om den klare favoritten skulle vinne innledningen, tror vi på pene penger. En hest som for oss er en spennende outsider, er 6 Repeat Offender i V64-5/V4-3. Har gjort det bra tidligere på våren.

Ellers kan 8 Youonliveonce i V64-3 være spennende å følge. Er meldt i storløpet Pramms Memorial, og skal han ha noe å gjøre der, må han vise noe ekstra her. Blir vår favoritt, men løpet er ellers åpent og vi helgarderer V64-3/V4-1 på samtlige V65/V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.