Gå til sidens hovedinnhold

Gundersen innfrir med debutanten på Biri

Spennende omgang fra Biri! Vi klinker til med et bankerspill på en nykommer, og spekulerer mot flere av favorittene i omgangen! Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Biri byr på en spennende V65-omgang i kveld, og det er en omgang med et bra potensial i. Vi øyner skrell i et par av løpene, og skal også prøve å felle flere av favorittene. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V65-2, og der står vi alene på 7 Legend Act. Har møtt MYE bedre hester enn dette, den gjør en svært spennende debut for dyktige Elise Holt, og vi går altså til på den direkte. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Bjørnmyr Tore – Er veldig bra når den leverer på sitt beste, og da pleier den også å vinne. Kommer nå ut etter en liten pause, men er alltid godt forberedt, og blir det bare ikke helt feil på veien fra et dårlig spor bak bilen, ja, da skal favoritten ha en fin sjanse. 9 Rive Ruska – Gikk bra mellom galoppene i debuten for Tengsareid sist. Fungerte bedre enn hva vi har sett fra den kanten på lenge, og på ren kapasitet er denne såpass bra at den er litt spennende. Vi dobler derfor opp bongene!

V65-2 : 7 Legend Act – Har kun gjort fire løp i sin karriere, og er fersk selv om den er 4-år. Er nå kommet inn på stallen til svært dyktige Elise Holt, og man er fornøyd med den i jobbene. Har trent 18-2100m på en bra måte. Tredje sist gikk den omtrent likt i mål med Gerben, og for de som har sett den i Sverige, ja, de skjønner at det er en meget bra prestasjon. Kan nok ned mot 15,0 direkte, og den har en stor sjanse i billige omgivelser. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 1 Torden Stjerna –
Her er det åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide blir neppe veldig mye spilt, men den er slett ikke verst, og kan skrelle i et løp som dette. Galopperte i angrep i sitt siste løp før pause, og hadde da travet en lav 34-tid uten galoppen. Burde kunne et par sekunder raskere på en mye bedre bane i kveld, og den skal bli spennende å se igjen etter pause. Kusk i mot, men hesten er god nok om den sikker seg.

V65-4 : 8 Force De Flandre – Er en spennende nykommer som har trent 16-2100m, og gjorde det med krefter igjen. Lars Magne Søvik uttaler til Trav og Galopp-Nytt at det var mangel på oppgaver som gjorde at den kom hjem til Norge. Dog har denne ikke startet på lange tider, og det må være andre grunner som har gjort at den ikke har startet. Nå er uansett rapportene såpass fine at den må ha en god sjanse om den leverer som i trening. Vår tipsener i et ellers ganske jevnt oppgjør.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 8 Zimmer Grif – Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og var forbedret sist. Selv om den enda var litt tung så fullførte den klart godkjent. Er fort enda et hakk bedre til denne starten, motstanden er den helt riktige, og den må passes nå. Slår til som en godbit?

V65-6 : 1 Garth Vader – Er BEST, og den gjør en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Vinner normalt dette enkelt om den forsvarer sitt innerspor. Dog er innersporet på Biri ikke optimalt med en vinklet vinge, og glem heller ikke at Garth Vader har feilet ved noen anledninger bak bilen. Løpet i kveld er det minst viktige denne sesongen, og vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.