(Nettavisen)

Lerum med sterke V4-tips til Skive 17. januar
Undertegnede sine V4-tips i lunsjen denne mandagen satt som de skulle. 1 Dollar And Cents (2,3%) supersjokket i innledningen, og utgangsverdien var hele Kr.812. Den svært kapable, men vriene hoppen var dog med på samtlige bonger... Etter to avdelinger var V4-verdien hele Kr.2 439, og da satt våre bonger på Eksperten til Kr.480 (fire x Kr.125 / fem x 101) igjen med 4x5. Dessverre kom det to førstevalg, men bongen til Kr.480 betalte likevel ut fine Kr.4 038,-. Vi gratulerer de som tok rygg.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.
Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Lørdag venter årets første SuperSaturday, og det betyr 2 x V75. Färjestad er først ut denne lørdagen, og her venter en internasjonal V75-omgang med STOR JACKPOT. Det ligger hele 23 213 581 ekstra i sjuerpotten. Leangen kjører sin siste ordinære V75-omgang før flyttingen til Varig Orkla Arena, og det er GULLJACKPOT i lørdagens omgang. V75-omgangen på Färjestad begynner klokken 16.20, mens omgangen på Leangen begynner klokken 20.00. Søndag er det JACKPOT i V75-spillet (en krone rekken) fra Halmstad, og her fordeles 3 203 686 ekstra i premiepottene. Uken avrundes på Momarken, og også her er det JACKPOT. Deilige 845 455 ligger ekstra i sekserpotten.

Når det gjelder kveldens V86-omgang så er den VELDIG utfordrende, og særdeles spennende. De klare holdepunktene finnes ikke i denne omgangen, og hesten som vi anbefaler som kveldens beste holdepunkt blir nok ingen favoritt i spillet. Vi tror dog MYE på 2 Fire Of Noa (V86-5), og er veldig inne på at den leder sitt løp rundt om...

Våre fyldige tips till denne kvelden på Solvalla og Bergsåker er som følger:

V86-1 : 9 Dandruff – Er BEST, den holder flott form, og er spillbar i et løp som dette. Den har vært meget bra et par ganger på rappen nå, og det etter å ha blitt brukt ordentlig underveis. Går ned en klasse kontra de den møtte i løpet sist, smygsporet passer, og med tempo kan den umulig bli enkel å stå i mot. SPILLES! 6 Just More Fun – Fullførte meget bra bak to knallgode hester i grunnlaget sist, og virker å være på vei mot storformen. Kan muligens kjøre seg tidlig til tet nå (vunnet 2 av 2 fra tet), og har en flott sjanse om den leverer som sist. Motbudet.

12 Shehuntyoudown –
Avsluttet oppløftende bak en såpass god hest som Ilos Sansibar sist, og på klokken stod det 11,7 s 800m. Møter ingen av et slikt kaliber nå, og får bare kusken til styringen så kan denne runde alt. Løpets klare outsider, og som må med på en tidlig gardering. Disse tre skiller seg noe ut, men bak disse er løpet svært jevnt, og vi blir ikke overrasket om det kan skrelle til direkte.

Vår rangering : A : 9 B : 6-12-8-2-3-1-7 C : 11-4-10-5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 3 L.L. Labero – Fullførte godkjent i finalen på Solvalla sist, og den holder sin flotte form. Er veldig kjapp i vei, sprint er hestens beste distanse, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Skal ha en bra sjanse å lede et løp som dette rundt om, og det er en motivert favoritt. 5 Kenzoki Boko – Er en annen hest som er brennkvikk i uttaket, den kommer ut fra en stall med superform, og her kommer nok Kontio til å kjøre svært aktivt fra start. Rapportene på den etter oppholdet er GODE, og den må med på en tidlig gardering.

9 Bolt Challenger –
Skulle det bli helt vill kjøring her, ja, da sitter Jepson bak luringen. Bolt Challenger fullførte OK etter pause sist, og varslet da litt form. Kan få det sydd opp fra smygsporet, og dette er løpets tenkbare skrell.

Vår rangering : A : 3 B : 5-9-2-1-4-7-6 C : 10-11-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 4 Don Viking – Holder en hysterisk form, og den var klink overlegen på vinterbanen sist. Gangen før ble det feil, men den viste uansett 22,2 s 1000m i sporene. Tredje sist var den meget god fra dødens. Leser vi løpet riktig her så spinner 3 Hellin Faxen til tet, og da kan det faktisk være slik at det er 4 Don Viking som kan få overta om Mats Djuse velger å klemme til med den. Skulle det skje så kan fakta dette løpet være over… SPILLES! 1 Bellfaks – Var meget god før pausen, og den blir hardt betrodd. Vær dog litt OBS på at den er vaksinert i dette oppholdet, den har fått det litt finere i jobbene, og formen er kanskje ikke like god første gangen ut igjen. Innersporet er dessuten sjansebetont da den tidligere ikke har vært veldig kjapp i vei bak bilen. Blir derfor kun et 2-valg for oss.

5 Grisle Odin G.L. – Vant uten å være på topp sist. Til denne starten blir det på igjen med en BIKE, og det er et pluss. Risikerer dog å måtte gjøre grovjobben her, og vi blir fakta overrasket om den plukker ned Don Viking fra eventuelt utsiden. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 1-5 C : 8-9-3-6-7-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 3 Digital Damp – Er MYE bedre enn raden, og den må passes i kveld. Kom til mål med krefter igjen tredje sist, og varslet form. Så ble det galopp nest sist, mens den spurtet bra i tåkehavet sist. Står interessant til på strek, og med den minste klaff så dukker den nok opp på foto. SE OPP! 11 Genie AM – Ble det feil for sist, og det løpet kan man bare glemme. Gangen før var den overlegen på en svært krevende bane, mens den spurtet oppløftende mot en såpass god hest som Xerxes Millpond tredje sist. Er en selvskreven gardering i billige omgivelser som dette, og vi ranker den inn som et 2-valg.

12 Gina Lollobrigida – Avgjorde enkelt nest sist, mens den fullførte solid sist. Er behandlet i pausen, den står helt riktig inne i dette løpet, og skal med som en tidlig gardering. Dette er løpets outsider. Ellers er dette et småskummelt løp hvor ikke veldig mange er helt sjanseløse.

Vår rangering : A : 3 B : 11-12-14-13-2-1-15-8 C : 7-10-6-5-4-9

V86-5 : 2 Fire Of Noa – Har alltid vært omgitt av et godt rykte, og nå er den veldig på riktig vei i regi Kevin Svedlund (13% seire i 2021). Den var bunnsolid til seier sist, mens den viste 12,2 s 800m i sporene nest sist. Har tidligere vist seg å være utrolig startkjapp, sporet passer perfekt, og den kan umulig bli enkel å fange fra tet? VI BANKER FREKT! 5 Ola Islet – Holder toppform, og i kveld fester man på en BIKE for første gang. Vær litt OBS på at den ikke trives i tet, og har aldri vunnet fra den posisjonen. Skulle den dog få et ryggløp, og det skulle bli tempo, ja, da er den alt annet enn ueffen. Motbudet.

4 Date Night –
Holder en meget bra form, og får mange tilhengere i totoen. Henter ikke en lengde på vår banker om dette går riktig for seg på startsiden, og vi tror ikke den knekker ned vår banker fra dødens. Favoritten blir derfor kun en liten outsider, og ikke noe mer.

Vår rangering : A : 2 B : 5-4-3-6 C : 1-7-9-12-11-10-8

V86-6 : 5 Episode Nine – Har gjort to løp etter en lengre pause, og den blir gradvis bedre. Så veldig fin ut sist, viste 14,5 s 800m, og vant enkelt. Har MYE inne, og håndterer den bare sporet så dukker den opp på foto. 10 Hankypanky Redbank – Var veldig tung i comebacket nest sist, mens den var betydelig forbedret sist. Avsluttet da i 13-fart, og vant med krefter igjen. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og den er selvskreven på bongen. Motbudet. 6 Kocu Boko – Imponerte veldig i fjor (29. juni) når den jogget 14,3/2140mv med krefter igjen. La da inn 11,3 s 800m. Kommer nå ut etter en lengre treningspause, den har jobbet 17-2100m, og skulle denne ta seg til tet fra springsporet så må den være HET i et løp som dette. Løpet ellers er ganske jevnt, og vi plukker med oss noen hester.

Vår rangering : A : 5 B : 10-6-9-2-1 C : 3-8-4-7-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 8 Berra Steel –
Har vært noe tung etter en treningspause, men er endelig på riktig vei igjen. Var riktignok ikke helt på topp sist, men den avviste likevel en såpass god hest som Global Lover. Ventes ytterligere forbedret til kveldens oppgave, den har blitt strøket inn et spor, og må med på alt av seriøse bonger. 10 Huddelstone – Så meget bra ut sist, men man må ikke glemme at den da fikk bløffe det løpet hjem. Det blir langt hardere å vinne bakfra mot tøff motstand i kveld, og favoritten er kun et 2-valg hos oss.

5 Ready Lane –
Er nok BEST på ren kapasitet, og den var fin i prøveløpet sist. Kan åpne bak bilen, og vi blir ikke overrasket om Jimmy H. Andersson velger et offensivt opplegg i kveld. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 10-5-11-1-2-9 C : 3-6-4-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 15 Beauty Wind – Har en sjeldent fin oppgave foran seg når det gjelder motstand i kveld, og den er i våre øyne svært spillbar. Husk på at vi her snakker om en hoppe som ble hardt matchet i tøffe hoppeløp i hele fjor. På Solvalla 29. mai var den for eksempel enorm til andre på 12,7/2160mv. Har nå fått fire løp i kroppen etter en treningspause, den er bedre enn raden, og sist ble den sittende bom fast. Nest sist stod den 20m bak 6 Aurora Show som den nå står likt med… Jepson har vist at han har et meget bra tak på denne hoppen, og den står KLART først på vår rank. Nå kommer vel det en etterlengtet seier?

13 Super Sarah – Har løftet seg i regi Fredrik Wallin, og gikk PIGG i mål etter sene luker sist. Var da tøft ute, og møtte flere meget gode hopper. Dette er en mer passende oppgave, den er kuskeplusset med Løvdal, og sporet passer perfekt i en sportrappe. Kan tygge ned alt til slutt, og den må med på en tidlig gardering. Disse to hestene skiller seg ut i et løp som mange kommer å gardere BREDT.

Vår rangering : A : 15 B : 13-6-11 C : 2-3-7-10-9-12-4-1-8-14-5

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.