Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk V75-omgang - du kan vinne 12 millioner

Bankeren var lekker i årsdebuten! Det beste objektet i omgangen blir fort glemt av spillerne... Du tar vel rygg på våre oppdaterte V75-vurderinger i jakten på storcashen?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Sørlandet byr på en fantastisk V75-omgang lørdag, og her kan du altså vinne enorme 12 millioner! Vi har jobbet frem mye snadder i denne omgangen, og bankeren taper ikke om alt går riktig for seg. 2 Falcon Eye (V75-5) strålte det av i årsdebuten sist, og normalt leker den hjem lørdagens løp fra tet. ALL IN!

Våre fyldige V75-vurderinger er som følger:

V75-1 : 11 Lome Perla – Går fort veldig under radaren i innledningsløpet, men her skal man rett og slett være litt på vakt. Så knallfin ut på Biri sist, men hadde da all uttur i verden. Først ble den grovt hindret på første bortre, og tapte mye der. Så ble den gående litt i ingenmannsland. Deretter ble den grovt sjenert som svært godtgående i kulissene på oppløpet. Vi likte den godt, og den må passes i et løp som dette! 9 Stas Eldi – Tar turen til Sørlandet i årsdebuten, og den kommer med svært gode rapporter i ryggen. Har trent bra på i hele vinter, og Hvattum er opp på sin springer. Var knallgod direkte etter en tilsvarende pause i fjor, og vi forventer at den leverer på sitt beste direkte. Spennende er det også at den skal gå uten sko fremme for første gang i karrieren. DOBBELT A-VALG!

10 Osen Expressa – Vant direkte i debuten for Tjomsland sist, men uten at vi lot oss imponere noe veldig. Den hadde en veldig tur da, men ble altså ropt opp. Kommer her ut etter en ganske lang pause, men rapportene er OK, og den skal med om løpet garderes. Blir dog veldig hardt betrodd, og det er vi ikke helt enige i. Vår outsider. 2 Voje Maren – Har sett veldig fin ut i trening i vinter, og Kolle varsler om ambisjoner direkte. Floppet i fjor, men på ren kapasitet er denne såpass bra at den duger i massevis om den leverer på sitt beste. Ellers er både 6 Uberg Lisa (solid sist), 4 Valle Gulla (avgjorde på en bra måte sist), og 1 April Faxa (fast i årsdebuten) aktuelle hester som må med om man først garderer innledningsløpet bredt.

Vår rangering : A : 11-9 B : 10-2-6-4-1 C : 5-3-8-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-2 : 1 Cicero T.G. – Er en av flere aktuelle kandidater til å vinne årets Derby, og det skal bli spennende å se om den utvikler seg som man ønsker hos Stall Gundersen. I årsdebuten sist avviste den en såpass god hest som Oz etter å ha fått et massivt press på seg nedover siste bortre. Innersporet er normalt ikke optimalt, men den kan kanskje åpne bedre enn hva den hittil har gjort? Kanskje fester man også på et annet hodelag som gjør at den vil åpne bedre (gikk med draskylapper sist) ? Lillebroren til Support Justice har en meget solid sjanse her om den bare ikke blir fast, og det er en motivert tipsener.

4 Jan Alki – Gikk et bunnsolid løp i Sverige sist, og da klaffet det ikke helt underveis. Viste veldig fin starthurtighet på Bjerke tredje sist, og det skal bli spennende å se om Morten Pedersen klinker til direkte her. Skulle han ta seg til tet så blir ikke den enkel å plukke ned. Gikk trossalt en 13-tid over denne distansen sist…

10 Jon Snow – Spurtet sterkt sist, og på klokken stod det 12,1 s 950m. Utvikler seg fint, og med tempo er den ikke ueffen. 3 Moen Thor – Har fått to løp i kroppen etter pause, og er på riktig vei. Har dog sett noe tung ut, og rett og slett trengt løp i kroppen. Var kolossalt bra på samme tid i fjor, og glem ikke at den har vunnet på 13-tallet over denne distansen tidligere. 7 Amon Wise AS – Er en nykommer, og det er ganske fine rapporter på den. Har dog slitt med litt sykdom, og vi vil gjerne se den i et løp etter pausen før vi ranker den høyere opp.

Vår rangering : A : 1 B : 4-10-3-7 C : 9-6-5-2-8-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-3 : 1 Vitro Diablo – Har Erik Killingmo gjort en helt strålende jobb med, og den har blitt en kanongod hest i hans varetekt. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og vant enkelt fra tet på Leangen sist. Er lynrask fra start, og uten galopp på startsiden blir det tet. Det vi ikke er veldig glade i er de lange reisene. Først opp til Trondheim, og uken etter til Sørlandet. Vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den, men er den som best også denne lørdagen, ja, da tror vi det kommer en ny seier.

4 Goldstile – Leverte en sluttrunde i 12-fart sist, og da viste klokken 11,4 s 300m. Leverte rett og slett et meget bra løp etter pausen. Nå har den fått det løpet i kroppen, den skal ut på hjemmebanen, og den kan åpne bak bilen. Må med om favoritten garderes. 6 Strong Case – Spurtet sterkt nest sist, og var også god i nederlaget sist. Holder toppform, og den duger her om den bare havner riktig på det underveis. Sporet trekker noe ned, og vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen. 2 High Into The Sky – Har Hamre litt tro på, og han er ganske offensiv i uttalelsene før dette løpet. Var ikke på topp sist, men har fordel av sprint, og her blir den rigget til for å fly fort nå. Det betyr helstengt, skoløs, og BIKE. Må med om løpet garderes.

3 Euklid A.T. – Leverte en avslutning i 11-fart sist, og var positiv. Er noe tøft ute nå, og det må klaffe skal den vinne. Er trolig mer trippel enn veldig seiersaktuell. Skal dog med om man velger å spekulere litt i dette flotte sprintløpet.

Vår rangering : A : 1 B : 4-6-2-3 C : 10-9-5-7-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-4 : 7 Langlands Odin – Var noe tung i årsdebuten, men spurtet uansett solid, og varslet form direkte etter pausen. Man har nok hatt dette løpet i tankene en stund, og vi forventer derfor en ytterligere forbedret utgave på lørdag. Møter helt riktig motstand, og får den bare gå med i rygger til det gjenstår 600-700m, ja, da blir den ikke enkel å stå i mot. SPILLES! 6 Møller Tor – Ble passivt kjørt sist, og fullførte fint med litt krefter igjen. Høitomt hadde et godt tak på denne, og får igjen sjansen på lørdag. Er stadig noe bedre enn raden, den vil ha fordel av en bedre bane nå, og vi er litt inne på at den kan sitte der som en godbit. PASSES!

1 Mellem Tyr – Kommer ut etter pause, men det er gode rapporter på den, og den skal regnes direkte. Dog melder Bjørnestad at den skal kjøres i rygg, og dermed vil dette bli sjansebetont. Vi ranker den derfor ut på outsiderplassen. 3 Sambo Ø.K. – Rader opp med sterke innsatser, og var igjen meget solid i nederlaget sist. Svein Ove Wassberg får sjansen nå, og det synes vi er svært spennende. Bernt Øksnevad forteller også at det muligens blir skorykk bak for første gang. Akkurat det kan gi en enorm effekt, og kan gjøre den ytterligere forbedret. MÅ MED PÅ GARDERING!

13 Frier Birk – Er 20m tøffere ute kontra flere hester den har møtt tidligere, og man ligger dessuten litt lavt fra trenerhold etter pause. Er blitt behandlet, og på ren kapasitet er den såpass god at vi ikke tør å avskrive den. 9 Professor Ø.K. – Har ikke vist noe på lange tider, men Djøseland mener at grunnen til dette er harde vinterbaner. En forklaring vi ikke kjøper helt da den vant løp i februar 2020/februar 2019. Blir derfor kun en bitteliten outsider for oss, selv om grunnkapasiteten er skyhøy.

Vår rangering : A : 7-6 B : 1-3-13-9-5-4-2 C : 8-10-11-12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-5 : 2 Falcon Eye – Kan vi ikke spekulere mot på lørdag, og er denne bare frisk for dagen, ja, da taper den ikke et løp som dette. Var strålende i årsdebuten sist, og vant veldig enkelt der. Løste enormt bra ut med volte fra bakspor 3. juli i fjor, og vi håper den kommer seg fint avgårde igjen. Får trolig gjøre akkurat som den vil i tet, og på en lynrask bane skal det da ikke være snakk om saken. Langt større løp enn dette venter for denne 4-åringen. ALL IN!

Vår rangering : A : 2 B : 1-3-4-15-12 C : 14-6-7-9-13-8-11-5-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 8 Royal Baby – Er lørdagens beste objekt, og en hest som er svært spillbar. Glem ikke at dette er en hoppe som er herdet mot de beste, og gjort knallgode løp mot bedre hester enn hva den møter på lørdag. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og var MYE forbedret på Færjestad sist. Gikk da en råsterk sluttrunde, hadde bra spenst i målgangen, og på klokken stod det 12,1 s 800m. Har normalt en annen tøffhet/hardhet i kroppen kontra flere av de den møter her, den får opp toppkusken Svein Ove Wassberg, og vi roper altså et stort varsko! 6 Lucky Queen Soa – Har fått to helt nødvendige løp i kroppen etter pause, og det ble enkelt sist. La da inn 10,9 s 300m på en bra måte. Kan spinne til tet igjen, og på en kjapp bane blir den naturligvis ikke enkel å ha med å gjøre da. Motbudet. 2 Another Creation – Har vært sjanseløs i tetkjøring mot Luck Queen Soa tidligere, og er det igjen med tanke på at det dreier seg om en årsdebut? Er en knallgod hoppe, rapportene på den etter pause er fine, og fra et ypperlig spor får den stå som en outsider. 7 Miracle Tile – Gjorde bare bra løp før den fikk seg en pause. Nå trekker sporet MYE ned, og selv om rapportene på den er gode så må det klaffe om den skal vinne her. Er en garderingshest, men heller ikke mer. 11 Jolene B.R. – Var brenngod som 3-åring, men får en brutal årsdebut mot eldre hopper. Blir kjørt passivt, og man tenker på viktigere løp senere i året? Vi tror det.

Vår rangering : A : 8-6 B : 2-7-11 C : 9-3-10-1-5-12-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 11 Smedheim Staut – Har vært utrolig bra på slutten, og spesielt tredje sist var den enorm. Gikk da 25,0/2040ma, og vi gav den to store plusser i kanten. Står i ryggen på lynraske 6 Kleppe Varden her, og den kan komme fint gjennom på startsiden. Har en meget bra sjanse om den leverer som de siste gangene, og den skal stå først på ranken. 12 Gompens Hønk – Var bedre enn noen gang sist, og avsluttet voldsomt sterkt. Vi hadde faktisk 21,3 s 300m på klokken… Sporet nå trekker ned, men skulle favoritten ikke prestere som best, ja, da er Gompens Hønk HET i et løp som dette. PASSES! 1 Vestpol Loke – Er veldig bra, men også spesiell. Var klink overlegen etter en elendig start sist, og nettopp en dårlig start kan det bli fra et tilsvarende spor som sist. Er dog såpass grunnkapabel at den ikke er sjanseløs selv om den skulle få en dårlig start. Må med på en tidlig gardering!

3 Idu Bork – Har alltid hatt en enormt solid grunnkapasitet, og den var tilbake på sitt beste etter et lengre avbrekk sist. Gikk da 20,7 s 300m, og «fløy» inn til seier. Kan være ytterligere forbedret nå, og da er den på foto om alt går riktig for seg.

Vår rangering : A : 11 B : 12-1-3 C : 2-4-6-10-8-7-5-9

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.