Gå til sidens hovedinnhold

Ekstra V75-omgang med Copenhagen Cup

Fantastisk V75-omgang fra Danmark! Vi jakter V75-suksess med en banker som så helt lysende ut sist...

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med knallsterke V4-tips i lunsjen til Bergsåker 13. mai
Undertegnede var ordentlig på hugget i lunsjen til Sverige denne torsdagen, og tipsene satt fantastisk bra. Balzac Du Chatelet (2-valg), Lyckans Star (5-valg -a-hest hos oss), og Bazinga Cheri (2-valg) ble servert som godbiter, og på den store bongen til Kr.960 var storfavoritten i finalen dekket opp med 3-valget Bonaldo. Utbetalingen ble meget fine Kr.6 286.

Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe andel i våre V75-andelslag på Eksperten til søndagens V75-omgang fra Charlottenlund. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000,-

Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Charlottenlund byr på en helt fantastisk V75-omgang denne søndagen, og det blir ikke mye bedre enn dette. Topphester i samtlige løp, og det er også svært jevnt i flere av løpene. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-4, og vi kan ikke spekulere mot 5 Bengurion Jet som har sett helt utrolig bra ut. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 7 Africa Bi – Innledningsløpet er veldig jevnt/åpent, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen vår var faktisk ute som et 11-valg når vi la ut våre tips, og trenger ikke å bli veldig mye spilt. Dette er fakta en ganske bra hoppe som på Vincennes tredje sist spurtet riktig så bra. Kom da til mål på 13,5/2700m, og var ikke tom på den tiden. Står spennende til på strek nå, og den duger med klaff på veien. OBS! 11 Townshend Broline – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og blir gradvis bedre. Ble ikke kjørt i bunn bak knallgode Coin Perdu sist, og hadde krefter igjen over mål da. Står riktig til i dette løpet, og den må med på bongen.

V75-2 : 10 Ultra Bright – Vant dette løpet i fjor, men gjorde det da fra tet, og med Goop i «jolla». I år er det bakspor, og Fredrik Persson som kusk. Kommer med flott form, og avgjorde sikkert sist (11,1 s 800m). Møter en overkommelig gjeng, og den skal stå først på ranken. Vi tør dog ikke å banke med Persson. 1 Eenymeenyminymoe – Rullet over i galopp i den siste svingen sist, mens den vant enkelt i årsdebuten nest sist. I fjor vant denne StoDerby, og det er en knallgod hoppe. Sporet kan muligens bli en felle, men løser det seg så regner vi med at Flemming dukker opp på foto. Motbudet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 6 Cokstile – Har vært skadet, og kommer ut etter et lengre avbrekk. Rapportene på den går i dur, og man har altså ambisjoner om å forsvare seieren fra Elitloppet i fjor. Da bør den egentlig være knallgod allerede nå, og da er det normalt ikke snakk om saken. Stallformen til treneren har dog ikke vært imponerende god, og vi vil se Cokstile prestere på sitt beste før vi går ALL IN. Motivert, men…

V75-4 : 5 Bengurion Jet – Denne så vi i Napoli sist, og den var et helt fantastisk skue. Jogget 12,7/2100m, og så helt fulltanket ut over mål. Var utrolig lekker i målgangen, og vi kan ikke helt se hvordan den skal kunne tape dette om alt går riktig for seg. Så ut til å være en skikkelig storkanon, og det er søndagens i særklasse beste V75-banker.

V75-5 : 3 Staro Obrigado – Er en svært lovende 4-åring, og den imponerte noe kolossalt fra dødens sist. Har MYE inne, og selv om den her møter tøff motstand så er vi litt inne på at det kan bli hjemmeseier. 7 Edens Boy – Har ikke gjort mye feil på slutten, og etter at man begynte å rykke skoene så har den vært helt enorm. Havner den bare ikke helt feil på det fra et dårlig spor så dukker den opp på foto. Motbudet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 5 Extreme – Har fått to løp i kroppen etter pause, og Steen Juul har nok hatt siktet innstilt på årets utgave av Copenhagen Cup. Spurtet dessuten fint i Sverige sist, og kom til mål på en OK tid. Er nok ytterligere forbedret til denne oppgaven, Steen Juul snakker svært positivt om sin hest, og her skal man rett og slett være litt på vakt. SPILLES! 3 Cyber Lane – Var god etter pause nest sist, mens det ble feil sist. Renner fort til tet nå, og kan lede hele veien. Rapportene på den er fine, og favoritten er naturligvis selvskreven på bongen. Vi kjøper dog ikke helt at den skal være såpass hardt betrodd.

V75-7 : 9 Dream Kåsgård – Avgjorde enkelt fra dødens sist, og blir stadig bedre. I et løp det lukter tempo på forestillingen så er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Dream Kåsgård tåler å gå en sluttrunde i sporene, og må ha en fin sjanse i et løp som dette. 10 Enjoy The Game – Spurtet enormt sist, og var faktisk kun en halv lengde bak en såpass god hest som Emoji. Hadde masse krefter igjen over mål, og inntrykket var meget bra. Står veldig riktig inne i dette løpet, og er absolutt en tenkbar skrell. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.