Gå til sidens hovedinnhold

Dobbel V65-jackpot med enorme 1,5 millioner ekstra

Hele 1 557 098 ekstra i sekserpotten! Moroa starter klokken 19.40! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte tips?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med knallsterke V4-tips i lunsjen til Bergsåker 13. mai
Undertegnede var ordentlig på hugget i lunsjen til Sverige denne torsdagen, og tipsene satt fantastisk bra. Balzac Du Chatelet (2-valg), Lyckans Star (5-valg -a-hest hos oss), og Bazinga Cheri (2-valg) ble servert som godbiter, og på den store bongen til Kr.960 var storfavoritten i finalen dekket opp med 3-valget Bonaldo. Utbetalingen ble meget fine Kr.6 286. Gikk du glipp av følgende:

V4-2 : 10 Lyckans Star – Er en fin FUX som vi liker godt. Nå skal den debutere under sal, men det tror vi bestemt vil passe meget bra. Rytteren har sitt beste år i karrieren, og man skal rett og slett være litt OBS her.

V4-3 : 2 Bazinga Cheri – Et småskummelt monteløp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vi støtter oss dog igjen til dyktige Hande, og vi er spent på Bazinga Cheri som debuterer under sal. En så flink trener som Dennis Palmqvist hadde aldri plukket denne ut i monte om han ikke følte seg trygg på sin springer, og spesielt ikke når den vil miste omtrent samtlige poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden). MÅ MED PÅ ALT!

Rättvik byr på et SOLID HØYDEPUNKT denne lørdagen, og det er altså DOBBEL V65-JACKPOT med over 1,5 millioner ekstra! Her blir det HØY omsetning, og vi skal naturligvis kjempe om den ekstra "jackpotdeigen". Menyen er spennende, og heldigvis er det ikke en "breddlopp-lørdag" som det ofte er på kveldene. 7 Tinder Lars (V65-5) rader opp i stor stil, og er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto. Vi banker!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Stonehaven – Var meget god når den jogget 13,6 etter en luftig innledning sist, og gjorde nok karrierens beste løp da. Gikk skoløs på alle fire for første gang, og det slo veldig heldig ut. Det blir samme balanse i kveld, og det er en motivert favoritt. 10 B.B.S. Hampel – Er bedre enn raden, og spurtet riktig så bra sist. Skulle det bli tempo her, ja, da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. OBS!

V65-2 : 12 Recall Rivner – Her er det svært jevnt/åpent, og vi plukker med oss mange hester på bongene. Ideen har fått tre løp i kroppen etter pause, og den blir gradvis bedre. Er fikset litt på siden det siste løpet, og man rykker dessuten skoene rundt. Dette er en balanse den liker skarpt, og det skal bli spennende å se den på sin beste balanse. Kan runde samtlige med klaff på veien, og den skal passes.

V65-3 : 4 Toreador – Var lekker i debuten under sal sist, og så fint har vi ikke sett denne fungere tidligere. Havnet langt bak i det nevnte løpet, men leverte en voldsom sluttrunde, og vi hadde litt over 12 s 1000m på klokken. Trange spor i volten er lettere å håndtere i monte, og det burde gå fint. At den dessuten har fått seg et monteløp i kroppen er også kun et pluss. Nå kommer seieren?

V65-4 : 2 Esprit D’Inverne – Tok en bunnsolid seier sist, og er i en veldig bra form. Er flink fra start, og her kjører fort Sofia Adolfsson til direkte? Blir den sluppet tidlig til tet så kan dette være over. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 7 Tinder Lars – Har ikke gjort mange feil på slutten, og rader opp i stor stil. Avgjorde enkelt sist, og la da inn en avslutning i 26-fart. Når den vant tredje sist så avsluttet den i 23-fart. Er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og sjansene for en ny seier er store. Usikkerhetsmomentet er bilstart, men går den biten greit, ja, da kommer det fort en ny seier. Er en veldig motivert favoritt.

V65-6 : 3 Awaited – Kan være skrellen som fikser flotte jackpotkroner i kveld. Er stadig MYE bedre enn raden, og har rett og slett hatt en god del uttur på slutten. Har sjeldent fine betingelser foran seg i dette løpet, og skulle den for en gang skyld ha litt marginer med seg, ja, da dukker den opp på foto. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.