Gå til sidens hovedinnhold

Bergh viser frem en kanon i V64-spillet

Knallfin V64-omgang, og det er solid kvalitet på løpene! Vi jakter V64-opptur med en banker som imponerte noe kolossalt sist...

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med knallsterke V4-tips i lunsjen til Bergsåker 13. mai
Undertegnede var ordentlig på hugget i lunsjen til Sverige denne torsdagen, og tipsene satt fantastisk bra. Balzac Du Chatelet (2-valg), Lyckans Star (5-valg -a-hest hos oss), og Bazinga Cheri (2-valg) ble servert som godbiter, og på den store bongen til Kr.960 var storfavoritten i finalen dekket opp med 3-valget Bonaldo. Utbetalingen ble meget fine Kr.6 286. Gikk du glipp av følgende:

V4-2 : 10 Lyckans Star – Er en fin FUX som vi liker godt. Nå skal den debutere under sal, men det tror vi bestemt vil passe meget bra. Rytteren har sitt beste år i karrieren, og man skal rett og slett være litt OBS her.

V4-3 : 2 Bazinga Cheri – Et småskummelt monteløp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vi støtter oss dog igjen til dyktige Hande, og vi er spent på Bazinga Cheri som debuterer under sal. En så flink trener som Dennis Palmqvist hadde aldri plukket denne ut i monte om han ikke følte seg trygg på sin springer, og spesielt ikke når den vil miste omtrent samtlige poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden). MÅ MED PÅ ALT!

Umåker byr på travfest denne helgen, og innleder i kveld med en strålende V64-omgang. Det er HØY kvalitet på løpene, og dette er virkelig en omgang som vi ser frem i mot. 2 Rome Pays Off (V64-3) er en storkanon som ikke taper om den leverer som sist. WOW, hvor bra den var da, og her har Robert Bergh noe å kjøre med fremover! ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Let’s Dance – Har gjort to løp over supersprint, og det har blitt en første og en andre. Knep seieren sist, og er på vei mot storformen. Sporet nå trekker ned, men det blir kjørt hardt i disse løpene, og da kan den komme til slutt som den gjorde sist. Vår tipsener.

V64-2 : 1 Myrsjös Magica – Et småskummelt løp for «kaldingene» venter, og her kan det være smart å gardere bredt. Vår ide har gjort fire løp etter pause, og utvikler seg strålende. Feilet direkte sist, men kom voldsomt tilbake i kulissene, og på klokken stod det faktisk 26,6 s 1900m med krefter igjen. Takler den bilstart så må sjansene være store i omgivelser som dette. SPILLES!

V64-3 : 2 Rome Pays Off – Dette er en storkanon, og vi kan ikke spekulere mot den her. I finalen på Åby sist spurtet den voldsomt via siste indre, og det så fakta nesten ut som den skulle knipe seieren. Det gjorde den imidlertid ikke, og den tapte ytterst knepent. På klokken stod det 09,5 s 800m, og siste 400m gikk etter voldsomme 06,6… Er kjapp fra start, og her kjører nok Robert Bergh seg tidlig til tet. VI BANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 7 Pyckolina – Leverte flere enormt gode løp i vinter, og var rett og slett fantastisk bra ved flere anledninger. Den jogget 24,9/1640mv med krefter igjen nest sist, og den kan senke rekorden på en bedre bane i kveld. 25. desember i fjor så havnet den utvendig 1 Wild Donnan, knakk den enkelt, og bare forsvant i fra til en enkel seier. Rapportene på Pyckolina etter pause er meget gode, og den skal stå først på ranken.

V64-5 : 8 Tale Of Jacks – Floppet i fjor, men var meget god i 2019. Imponerte egentlig ingen etter pause nest sist, men sist var den som helt forvandlet. Det er veldig sjeldent man ser slik, og spesielt når den gikk med samme utstyret som den gjorde nest sist. Gikk altså 12,9/2140ma, og så helt fulltanket ut over mål. Vi hadde 10,6 s 800m på klokken, og den så helt spinnvill ut for dagen. Leverer den noe tilsvarende igjen, ja, da kjemper den med garanti om seieren. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

V64-6 : 8 Bag In Box – Er litt spennende i finalen, og den MÅ passes. Har gradvis blitt bedre, og sist kom den til mål med krefter igjen bak knallgode Airborne. Møter ikke en hest av et slikt kaliber nå, og klaffer det bare litt underveis så må sjansene være fine. Vår ide i en ellers jevn finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.