Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen på Jägersro

Jägersro byr på en åpen og spennende V4-omgang til lunsj! Vi spiller bankerfritt, og krydrer bongene med mye snadder! V4-opptur i vente?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jägersro står for torsdagens V4-lunsj, og dette er en omgang vi liker. De helt klare bankerne finnes ikke, og vi føler dessuten at storfavoritten i omgangen er sårbar. Vi skal til lukene med følgende godbiter:

V4-1 : 1 Oscar L.A. – Er en topphest i grunnlaget, og gjør altså en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Hadde et meget sterkt fjorår, og man har også store forventninger til den i år. Pleier å være knallgod direkte etter opphold, og blir den bare ikke fast så skal sjansene for seier være gode.

V4-2 : 3 Garden Grove – Har gjort helt OK løp på slutten, og formen er slett ikke verst. Til denne starten fester man på en BIKE for andre gang i karrieren, og det gir denne et solid løft. En kjapp sprint er kun et pluss, den kan åpne bak bilen, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Prøves som en frekkis!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 3 Ready Häggenäs – Gikk helt greit sist, men heller ikke noe mer. Er ingen stjerne, og den blir rett og slett enormt hardt betrodd her pga den skal gå skoløs og med BIKE for første gang i karrieren. Grei tipsener, men ingen banker for oss. 1 Rolfi – Jogget 16,2/1900ma med alt igjen i Tyskland sist, og går nok en 14-tid i Sverige. Viste dessuten at den er kjapp i vei, og innersporet burde passe. MÅ MED PÅ ALT!

V4-4 : 4 Flash Fire – Gikk sterkt etter galopp i monte nest sist, mens den spurtet sterkt i V75’en sist, og var ikke langt fra å storskrelle da. Til denne starten fester man på en BIKE for første gang i karrieren, og fortsetter den sin fine fremgang, ja, da er vi litt inne på at den kan overraske i finalen. Settes foran 5 Power Lane.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.