Gå til sidens hovedinnhold

Årets første galopplunsj

Onsdag er det dags for årets første galopplunsj. Verken V4 eller V5-rebusen på Bro Park er lettløst og det ligger fine penger i luften.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdag kveld er det stor jackpotomgang i V86-spillet fra Solvalla/Åby med hele 7 673 626 SEK ekstra i potten for 8 rette. Men onsdagen innledes med årets første galopplunsj og på onsdagene utover våren og sommeren vil det stort sett alltid være galopp til lunsj.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp onsdagens V4/V5-lunsj på Bro Park det heretter skal handle om i denne artikkelen. Det er kun seks løp på menyen onsdag. Som vanlig er V4-spillet først ut med spillestopp kl 12.20. V5-spillet innledes således allerede i V4-2 og har spillestopp kl 12.43.

Tøff runde på Bro
Både V4- og V5-spillet på Bro onsdag ser vrient ut. De to første løpene er treårsløp, og der pleier det ofte å skille litt på nivået. Men her er det ingen stjerner, så noen åpenbar vinner ser vi ikke. V har derfor gått på gode uttalelser på 1 Laoch Liath i V4-2/V5-1. Per-Anders Gråberg rir sitt første løp etter langvarig skade, men føler seg fit for fight. En annen grunn er at den nevnte hest har startet med rundt ti kilo i sine tre totoløp. Derfor satser vi på at en bedre jockey og gode betingelser vil slå ut. 1 Laoch Liath bankerspilles på de tre minste forslagene i både V4-2 og V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Kaia Sofie Ingolfsland har oppholdt seg en god stund i England. Nå er hun tilbake i Skandinavia. Vi prøver et litt friskt vinnertips på 1 Hypocondriac i V4-3/V5-2/DD-1. Hun har vunnet på hesten tidligere og gjør det ofte bra på hestene til trener Claes Bjørling.(godt over 90 år). Det blir spennende å se Kaia tilbake på Øvrevoll etter hvert, hun er et viktig tilskudd blant de beste jockeyene. 1 Hypocondriac blir vår småfrekke DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.