Poengdeling på Gjøvik

Joacim Heier og Kvik delte poengene mot Gjøvik-Lyn.

Joacim Heier og Kvik delte poengene mot Gjøvik-Lyn. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Kvik HFK greide ikke å holde på ledelsen laget hadde til pause, men alt i alt skal Kvik være fornøyd med å få med seg det ene poenget hjem fra Gjøvik. Etter å ha spilt 1-1.

DEL

Hjemmelaget gikk aggressivt ut på Gjøvik stadion, og Kvik-keeper Joacim Heier og forsvarsrekka foran ham måtte tidlig i aksjon for å rydde unna.

Traff Björn

Men på sitt første skikkelig offensive forsøk, fikk Kvik uttelling, da Björn Berglund ble truffet av Mathias Engebretsens skudd. Ballen skiftet retning, og fintet ut Gjøvik-målvakten. Til 0-1.

- Jo da, det var et skudd, smilte Mathias, på vei til garderoben i pausa. - Og akkurat der var det jo greit at Björn sto i veien, mente Engebretsen.

Mange dødballer

Gjøvik-Lyn holdt trenden fra 1. omgang ved å spille seg til en rekke dødballer, som flere ganger skapte farligheter foran Joacim Heier.

Og til slutt sprakk nullen for Kvik, da Øyvind Sørum headet inn en corner, fra bakre stolpe.

Tre kjempesjanser

Hjemmelaget var også nærmest seieren, da de skjøt i tverrliggeren bak en for anledningen sjanseløs Heier.

Men Kvik kunne brått ha hentet hjem alle tre poengene med en sterk sluttspurt. Björn Berglund, Mathias Engenretsen og Almir Taletovic, hadde hver sin gigantsjanse.

Tuppet

- Jeg ville så veldig gjerne score, og skulle nok tuppet til på direkten, i stedet for å ta en dragning, mente Almir. Selvsagt skuffet over at det ikke ble tre poeng.

- Vi skal ikke gråte over poengdeling, for Gjøvik hadde nok de fleste sjansene. Men jammen var vi nære på på de tre kjempesjansene på slutten, mente Kvik-trener Glenn Ståhl.

God vår

- Nå har vi lagt en god vårsesongn bak oss, med et poengsnitt på 1,8. Og med ni hjemmekamper igjen. Blant annet mot lagene i tabelltoppen, så gleder jeg meg stort til høstsesongen, sa Glenn Ståhl, etter 1-1 mot Gjøvik-Lyn.

Artikkeltags