– Jeg kan bekrefte at Marcus er en helt annen person utenfor banen. Spesielt med barna her på barnehagen, sier lagkamerat Jakob Madsen Lund som også jobber samme sted.

Forandrer personlighet

Selv forteller Marcus at han forandrer personlighet fullstendig når han entrer banen.

– Jeg har nok et kraftig vinnerinstinkt som slår inn. Jeg skal vinne for enhver pris, men jeg tror de fleste som kjenner meg er enig i at det bare er på banen.

Her i barnehagen trives jeg godt. Jeg er oppvokst med tre brødre, og liker barn. Jobben er perfekt for meg å kombinere med fotball, sier Marcus.

Trener Nils Lexerød forteller at det er gode sjanser for at Forsstrøm nå får sjansen i Ole Strømsborgs skadefravær. I kampen mot Kjelsås på mandag er også Almir Taletovic utestengt.

Kvik HFK-spiss

– Marcus er en snill og grei gutt utenfor banen. På banen må han jobbe hardt for å forbedre disiplin og fokus. Vi må ikke ta fra han energien i spillet hans, men med annerledes fokus tror jeg han vil bli en bedre spiller og også kaldere i avslutningsøyeblikket.

Han er en spennende spisstype som ikke er noe gøy å spille mot, sier Lexerød.

Tre gule

I starten av årets sesong klarte altså Marcus å pådra seg tre gule kort på til sammen 31 minutter. Dermed utestengelse.

– Det første var en uheldig hands på stadion. De to andre var på grunn av kjeftbruk. Det gule på Eidsvold synes jeg var strengt, men jeg er nødt til å jobbe med det. Jeg kunne fått sjansen mot Moss, selvfølgelig dumt av meg, sier Forsstrøm.

Gjennombruddet

Mot Moss i fjor fikk Marcus et aldri så lite gjennombrudd i seniorsammenheng.

– Jeg husker den kampen godt. Det var mine to første A-lagsmål, og jeg vil jo oppleve det igjen. Jeg skal gjøre alt for å ta vare på sjansen når den kommer, avslutter Marcus Forsstrøm.

En sjanse som antakelig kommer allerede på mandag.