Ingrid krasjet med bil på vei til trening

KRASJET: Ingrid Bøe Jacobsen krasjet med en ryggende bil på vei til trening i går, og er i tvil om hun stiller til start under morgendagens Grenseritt Etappe.

KRASJET: Ingrid Bøe Jacobsen krasjet med en ryggende bil på vei til trening i går, og er i tvil om hun stiller til start under morgendagens Grenseritt Etappe. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ingrid Bøe Jacobsen skulle etter planen sykle Grenserittet Etappe i morgen. Deltakelsen henger nå i en tynn tråd etter et ublidt møte med en ryggende bil.

DEL

Etter å ha stilt opp for både HA og NRK Østfold på fetningen i går, skulle Bøe Jacobsen på trening etterpå. Det endte ikke slik hun hadde håpet.

– Det var jo en innholdsrik dag sånn sett, men det er kjedelig at det skulle skje to dager før Grenserittet, sier hun.

– Litt uoppmerksom

Uhellet skjedde da en bil skulle rygge ut fra en gårdsplass.

– Både jeg og føreren av bilen var nok litt uoppmerksomme, og vi kjørte i hverandre. Da er det så klart jeg som merker det mest, sier Bøe Jacobsen.

– Selve treffet med bilen var ikke så ille, men jeg ramlet med sykkelen på den ene siden og fikk et slag i skuldra og hodet. Heldigvis fikk jeg veldig rask behandling både på legevakta og på Kalnes, og fikk konstatert at det ikke var noe brudd, forteller hun.

Grenserittet i fare

Terrengsylisten skulle altså stille til start på Grenserittet Etappe i morgen, og sykle tre etapper fram til lørdag.

– Det er ikke helt utelukket at jeg stiller, men jeg får se i morgen. Jeg er ganske mørbanket nå, men det er ikke så ille at jeg ikke klarer å holde på styret.

– Jeg hadde gledet meg veldig til etapperittet, så det er synd hvis jeg må stå over. Men det kommer andre viktige ritt etter sommeren også som jeg må tenke på, sier Ingrid Bøe Jacobsen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags