Sterke resultater i Norgescupen

IMPONERTE: Ole Rekdahl (tv) ble nummer to i et verdenscupritt for junior på Kjelsås i helga.

IMPONERTE: Ole Rekdahl (tv) ble nummer to i et verdenscupritt for junior på Kjelsås i helga. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ole Rekdahl var en av mange haldensere som presterte bra under helgens NC-ritt i terrengsykling.

DEL

Rye Bike Festival på Kjelsås er et 3 dagers etapperitt for terrengsykkel, og mange HCK'ere deltok. Flere hevdet seg også med fine prestasjoner og resultater.

Rekdahl imponerte

Fredag var det åpningsetappe med tempo, lørdagens etappe var et kortbaneritt, mens søndagens etappe var et klassisk rundbaneritt. Festivalen hadde UCI-status. Det var derfor ryttere fra mange nasjoner representert og nivået på de ulike klassene skyhøyt.

Søndagens rundbaneritt var verdenscupritt for juniorsyklistene, og Ole Rekdahl klinket til med en meget sterk sølvplass. Han ble også nummer 2 sammenlagt i etapperittet.

Sindre Skaug, som også konkurrerer i juniorklassen, fikk kjenne på både nivå og fart, men gjennomførte tre jevne etapper og ble nummer 34 sammenlagt.

Ingrid nummer seks

Ingrid Bøe Jacobsen og Marius Andresen, som begge kjører for sitt UCI lag Birk Sport Racing, leverte begge meget godt på tempo og kortbanerittet, men hadde en tung dag på rundbanerittet. Ingrid ble til slutt nummer 6 sammenlagt i K senior, og Marius 38 i M senior.

6. PLASS: Ingrid Bøe Jacobsen (blå trøye) hadde nok håpet på bedre, men endte på sjetteplass i Rye Bike Festival.

6. PLASS: Ingrid Bøe Jacobsen (blå trøye) hadde nok håpet på bedre, men endte på sjetteplass i Rye Bike Festival. Foto:

I aldersbestemte klasser var det kun ritt lørdag og søndag og her hadde Halden CK med Fredrik Bokerød, Sigmund Bokerød, Silje Grødahl Andresen, Anders Bekkevard og Torstein Fjøren. Alle gjennomførte fine ritt, og Silje i K11/12 utmerket seg med to pallplasser.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags