Ingrid til topps på Konnerud

VANT: Ingrid Bøe Jacobsen kjørte Norgescup på Konnerud i helga, og vant søndagens ritt.

VANT: Ingrid Bøe Jacobsen kjørte Norgescup på Konnerud i helga, og vant søndagens ritt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ingrid Bøe Jacobsen hadde så vidt rukket å pakke ut av kofferten etter verdenscupseieren i USA sist helg, før det var rett videre til Norgescup på Konnerud.

DEL

Bøe Jacobsen kjørte både rundbane lørdag og kortbane søndag mot de fremste rytterne i Norge, pluss noen sterke svensker.

Rykket fra teten

Lørdag måtte hun se seg slått av svenske Linn Gustafzzon, men ble likevel beste nordmenn. Søndag gikk det derimot enda bedre, og Bøe Jacobsen gikk helt til topps på kortbanen.

Ut fra start på søndagens ritt dannet det seg fort en tetgruppe der Bøe Jacobsen lå sammen med blant andre lørdagens vinner Gustafzzon.

Ut på den siste runden hadde avstanden bak til resten av feltet bare økt, og sammen med Bøe Jacobsen og Gustafzzon, var også Elisabeth Sveum og Marit Sveen med i kampen om seieren. Men så koblet haldenseren inn et ekstra gir.

Bøe Jacobsen rykket fra de andre om en av de siste motbakkene, og så seg aldri tilbake. Alene inn på oppløpet kunne hun strekke hendene i været, og fortsatte med det sin fine form.

I aldersbestemte klasser fullførte Oscar Kollegård og Silje Grødahl Andresen, mens Marius Grødahl Andresen som sykler for Halden CK/ Birk Sport Racing i Menn Elite fikk en oppløftende helg og fullførte som nummer 18 begge dagene.

GOD FORM: Ingrid Bøe Jacobsen er i strålende form om dagen.

GOD FORM: Ingrid Bøe Jacobsen er i strålende form om dagen. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags